Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Για Τεμέτερον τον Πολιτισμό, Τεμέτερον η Κάρτα...


ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΤΗΣ PONTOS VISA


Η εταιρεία ΕΝΤΑΜΑΝ Ε.Π.Ε. από την πρώτη στιγμή της έκδοσης και διάθεσης της PONTOS VISA, έδειξε το έμπρακτο ενδιαφέρον της στην υποστήριξη των Ποντιακών Συλλόγων και Εκδηλώσεων, με τις χορηγίες τις οποίες έκανε, το συνολικό ποσό των οποίων έχει ξεπεράσει το ποσό των 50.000 Ευρώ.


Σε αυτές περιλαμβάνονται μεταξύ των άλλων και οι εξής:

- Χορηγία προς την Εύξεινο Λέσχη Αθηνών για την αποπεράτωση του σπιτιού του Πόντου στο κέντρο της Αθήνας.

- Οικονομική ενίσχυση σε ελληνικό σχολείο της Μαριούπολης στην Ουκρανία.

- Χορηγία στον Ορφέα Ελευθερούπολης για την κάλυψη των αναγκών της ομάδας.

- Δωρεά στον Πολιτιστικό Σύλλογο Πόντος Χορτοκοπίου 500 ημερολογίων τοίχου, με εικόνες από τις αλησμόνιτες πατρίδες μας, συνοδευόμενα από μουσικό cd με Ποντιακά παραδοσιακά τραγούδια. Τα έσοδα από την πώληση των ημερολογίων στα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου δόθηκαν αποκλειτικά για την κάλυψη των αναγκών του.

- Δημιουργία Ημερολογίου- Λευκώματος « Θράκη- Πόντος – Μικρά Ασία» για το έτος 2008. Το ημερολόγιο έχει ήδη διατεθεί σε σημαντικές προσωπικότητες του ποντιακού χώρου καθώς επίσης και σε κατόχους και φίλους της PONTOS VISA.

- Συνεργασία με τις εφημερίδες « Εύξεινος Πόντος», «Πόντος» της Θεσσαλονίκης, «Νεάπολις» της Καβάλας, «Θράκη Σπορ» και «Μαχητής» της Ξάνθης. Μέσω συνδρομών και διαφήμισης στις εν λόγω εφημερίδες, ενισχύθηκαν και ενισχύονται έντυπα τα οποία απευθύνονται στους συμπατριώτες μας και μας ενημερώνουν για όλα τα θέματα που μας αφορούν.

- Συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Ακρίτες του Πόντου».


Η PONTOS VISA έχει όλα τα προνόμια των καρτών της ΕUROBANK .

Με την Pontos Visa μπορείτε να ικανοποιήσετε κάθε αγοραστική σας ανάγκη και ταυτόχρονα να απολαμβάνετε τα μοναδικά προνόμια που σας προσφέρει η Eurobank, όπως:

- Διεθνής αποδοχή της Pontos Visa σε 20.000.000 επιχειρήσεις παγκοσμίως και σε πάνω από 200.000 επιχειρήσεις στην Ελλάδα με το σήμα VISA.

- Άτοκες δόσεις στις αγορές σας, σε περισσότερες από 50.000 επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

- Εξόφληση μέσω πάγιας εντολής στην κάρτα σας, λογαριασμών κινητής τηλεφωνίας (Vodafone,Wind,Cosmote) ή εναλλακτικής σταθερής τηλεφωνίας (Forthnet, Tellas), συνδρομής στα Nova, Filmnet, Supersport, Internet κ.ά.

- Αναλήψεις μετρητών, με χρέωση της Pontos Visa, από όλα τα μηχανήματα αυτόματων συναλλαγών (ΑΤΜ) των τραπεζών με το σήμα VISA στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

- Μεταφορά υπολοίπου με προνομιακό επιτόκιο στην Pontos Visa από πιστωτικές κάρτες (Visa, Mastercard, Diners, American Express) άλλων Τραπεζών.

- Ελάχιστη καταβολή μόνο 2%.

- Ολοκληρωμένα ταξιδιωτικά προγράμματα σε ευνοϊκές τιμές και με άτοκες δόσεις από το Eurobank Travel (τηλ. 2109289900)

- Δωρεάν ασφάλιση χρεωστικού υπολοίπου της κάρτας σας Pontos Visa έως 15.000€.

- Προνομιακά προγράμματα υγείας Health Plus και Kids Health Plus σε συνεργασία με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών με: 24ωρη πρόσβαση στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείου του Ομίλου με αντίτιμο 20€ ανά επίσκεψη, γραμμή υγείας στο 801-11-68068, ειδικές εκπτώσεις για διαγνωστικές εξετάσεις και αποπληρωμή νοσηλείας με άτοκες δόσεις.

- Οδοντιατρική φροντίδα με προνομιακούς όρους μέσω του προγράμματος Dental Plan (τηλ. 2109971870).

- Επιπλέον, με την Pontos Visa συμμετέχετε αυτόματα στο πρόγραμμα επιβράβευσης πιστωτικών καρτών Eurobank €πιστροφή: Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την Pontos Visa σε επιχείρηση που συμμετέχει στο πρόγραμμα €πιστροφή, συγκεντρώνετε αυτόματα ευρώ €πιστροφής ανάλογα με το ποσοστό συμμετοχής της κάθε επιχείρησης, τα οποία εσείς αποφασίζετε που και πως θα τα εξαργυρώσετε. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.epistrofi-eurobank.gr.


Επιπλέον όμως η ΕΝΤΑΜΑΝ Ε.Π.Ε. σε συνεργασία με μεγάλες επιχειρήσεις προσφέρει στους κατόχους της κάρτας ιδιαίτερες παροχές-εκπτώσεις όπως:

- Έκπτωση 7% σε όλα τα λιπαντικά AEGEAN.

- Έκπτωσή 40% στα καταστήματα PRINCE OLIVER.

- Ειδικές τιμές από τον ποντιακής καταγωγής, γνωστό πλαστικό χειρούργο κ. Γεώργιο Ανδρεανίδη.

- Προνομιακές τιμές από την Πόντος ΝΕΠΑ για μοναδικά ταξίδια στα Ελληνικά νησία.

- Η επιχείρηση Τσαντερίδης - Piaggio Center παρέχει σημαντικά προνόμια στους κατόχους της PONTOS VISA.

- Σημαντική έκπτωση από τις εκδόσεις Ινφογνώμων.

Η ΕΝΤΑΜΑΝ Ε.Π.Ε. σε συνεργασία με τις τράπεζες EUROBANK, ALPHA BANK, ΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ASPIS BANK για την εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των κατόχων της PONTOS VISA , αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία υποβολής και έγκρισης αιτημάτων για καταναλωτικά,στεγαστικά και επιχειρηματικά δάνεια προς αυτές τις τράπεζες. Η διαμεσολάβηση της εταιρείας παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ.


Επίσης η εταιρεία ΕΝΤΑΜΑΝ σε συνεργασία με μεγάλα πιστωτικά ιδρύματα του εξωτερικού παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε θέματα διαχείρησης και επένδυσης Κεφαλαίων.

Η εταιρεία μας έχει την έδρα της στην Αθήνα, κοντά στην πλατεία Συντάγματος, στην οδό Ναυάρχου Νικοδήμου 2 & Φιλλελήνων, στον 3ο όροφο και για οποιαδήποτε πληροφορία-ενημέρωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2103314133, fax 2103314134, www.pontoscard.gr & info@pontoscard.gr.

Υπεύθυνοι επικοινωνίας: Στάθης Μαρμάνης και Ανατολή Αμπαζίδου.

Προβολή χάρτη