Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Ξεκινάει το μεγάλο όνειρο του σήμερα ο Ποντιακής καταγωγής, μαραθωνοδρόμος, Γιώργος Ζαχαριάδης!

Ξεκινάει το μεγάλο όνειρο του σήμερα ο Ποντιακής καταγωγής, μαραθωνοδρόμος,  Γιώργος Ζαχαριάδης!
Ξεκινάει το μεγάλο όνειρο του σήμερα ο Ποντιακής καταγωγής, μαραθωνοδρόμος,  Γιώργος Ζαχαριάδης!

Η μεγάλη στιγμή για τον Γιώργο Ζαχαριάδη έφτασε! Την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014, στις 7:00, με εκκίνηση τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, διεξάγεται ο Διεθνής αγώνας Υπεραπόστασης «ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ» 246 χλμ, τερματισμό σε 36 ώρες στο άγαλμα του Λεωνίδα στην Σπάρτη, το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014 ώρα 19:00.

Σ΄ αυτόν τον αγώνα ψυχής και αντοχής 36 ωρών θα συμμετάσχει για 3η φορά και ο δρομέας Υπεραποστάσεων της ΑΕΚ, Γιώργος Ζαχαριάδης, ο οποίος δεν αρκείται στα 250 χλμ., γι αυτό αποφάσισε να συνεχίσει την διαδρομή και να αναβιώσει τον Φειδιππίδειο Άθλο, δηλαδή να τρέξει άλλα 250 χλμ. και να επιστρέψει στην Αθήνα, τρέχοντας άλλες δύο μέρες τερματίζοντας τον άθλο του στο Καλλιμάρμαρο στάδιο της Αθήνας, όπου θα τον περιμένει να το τιμήσει άγημα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στην προσπάθειά του αυτή, με εφόδια την δύναμη της ψυχής του, την Ποντιακή του καταγωγή και την μεγάλη του αγάπη την ΑΕΚ, ξεκινάει το Μεγάλο Όνειρο με ένα μακρύ ταξίδι για την πραγματικότητα.

Ξεκινάει το μεγάλο όνειρο του σήμερα ο Ποντιακής καταγωγής, μαραθωνοδρόμος,  Γιώργος Ζαχαριάδης!

Γεμάτος με περίσσια αγάπη και σεβασμό για την ιστορική διαδρομή, τα βήματά του, ο ιδρώτας του και οι σκέψεις του, πάνε να συναντήσουν τον Φειδιππίδη, στα χνάρια του οποίου πάει να ζήσει το όνειρο μέχρι την πραγματικότητα.

«Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας και την εκτίμησή σας. Η μεγάλη μου αγάπη, η ΑΕΚ, θα μου δώσει φτερά να πετάξω… κι όπως λένε οι Πόντιοι…» ο αχουλής ους να ενούντζεν α, ο ζαντόν επήεν κι έρθεν». Αυτή η ζαντία (τρέλα) θα με πάει και θα με φέρει Αθήνα Σπάρτη Αθήνα!», δήλωσε μιλώντας στο AEK LIVE ο Γιώργος Ζαχαριάδης!

Πηγή: AEK Live