Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Ευχαριστίες του ΣΠΟΣ Θεσσαλονίκης για την 11η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας

Ευχαριστίες του ΣΠΟΣ Θεσσαλονίκης για την 11η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας
Ευχαριστίες του ΣΠΟΣ Θεσσαλονίκης για την 11η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας

Λίγες μέρες μετά την πραγματοποίηση της 11ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ποντιακής Νεολαίας ο Σ.Πο.Σ. Θεσσαλονίκης της Π.Ο.Ε. με ανακοίνωση του ευχαριστεί θερμά όλους όσους συντέλεσαν στην επιτυχή πραγματοποίηση της συνάντησης των νέων.

Στην ανακοίνωση του αναφέρει:
Στην Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα, ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, στις 28, 29 και 30 Αυγούστου 2015, η 11η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας, από τη Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας της Π.Ο.Ε. σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ποντιακών Σωματείων Ν. Θεσ/νίκης.

Το θέμα της 11ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ποντιακής Νεολαίας ήταν: «Η Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού». Στη Συνάντηση συμμετείχαν περίπου 150 νέοι από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στον Αγ. Γεώργιο Περιστερεώτα, σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, η οποία διαμορφώθηκε κατάλληλα για τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Η Πρόεδρος του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Ν. Θεσ/νίκης κα Αγγελική Παπαδοπούλου και το Δ.Σ. του ΣΠΟΣ Θεσ/νίκης ευχαριστεί θερμά όσους στήριξαν υλικά και ηθικά την προσπάθεια της Ομοσπονδίας για τους νέους και φυσικά τους συντελεστές της Συνάντησης νεολαίας της Ομοσπονδίας. Επιπλέον όλους τους φορείς που στήριξαν τη Συνάντηση, αλλά και όλους αυτούς που εργάστηκαν εθελοντικά για την πραγματοποίηση της.

Η Συνάντηση απέδειξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι η ομοψυχία και συστηματική εργασία γύρω από το σημαντικό θέμα, όπως είναι αυτό της Γενοκτονίας είναι απαραίτητη, ανεξαρτήτως των οικονομικών και πολιτικών συγκυριών της πατρίδας μας. Αποτελεί την οφειλόμενη υπόσχεση στους προγόνους μας για την τελική δικαίωση. Η Πρόεδρος και το Δ. Σ. του ΣΠΟΣ Ν. Θεσ/ νίκης αισθάνονται απόλυτη ικανοποίηση για την άψογη επίτευξη του παραπάνω στόχου.

Με τιμή

Η Πρόεδρος
Παπαδοπούλου Αγγελική

Ο Γεν. Γραμματέας
Κοτσαηλίδης Ιωάννης



- 11η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας - Όσα έγιναν και τα ψηφίσματα που εκδόθηκαν (Φωτογραφίες)