Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Η 81η εθελοντική αιμοδοσία των «Ακριτών» Πολυκάστρου

Η 81η εθελοντική αιμοδοσία των «Ακριτών» Πολυκάστρου
Η 81η εθελοντική αιμοδοσία των «Ακριτών» Πολυκάστρου

Η 81η εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Ποντίων Πολυκάστρου και περιχώρων «Οι Ακρίτες» διενεργήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015, στο «Σπίτι του Πόντου».

Προσήλθε πλήθος μελών της τραπέζης αίματος του συλλόγου, από τα οποία αιμοδότησαν τα 73, και μεταξύ αυτών και 17 νέα που «ανέβασαν» τον συνολικό αριθμό στα 1048.

Μετά την διενέργεια της αιμοδοσίας, η διοικούσα επιτροπή της τραπέζης αίματος των «Ακριτών» εξέδωσε ανακοίνωση, που την υπογράφει ο επικεφαλής της και πρώην πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Αθανασιάδης, και στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Η διοικούσα επιτροπή της τράπεζας ευχαριστεί και συγχαίρει όλα τα μέλη που προσήλθαν και αιμοδότησαν, δείχνοντας «εμπράκτως» την αγάπη τους προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο. Ευχαριστεί το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του νοσοκομείου Κιλκίς τον ιατρό Νικόλαο Κοντογιώργο, τις Ευγενία Αγγελίδου, Κυριακή Καναροπούλου, Ελένη Τούλια και Φωτεινή Κάκαρη γιά την άψογη συνεργασία τους.

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί τις Φούλα Αβραμίδου, Μαρία Αθανασιάδου, Μαρία Γουλά, Τασούλα Καρακαντσανίδου, Βάσω Λάζου, Μαίρη Παυλίδου, Ειρήνη Σκαλιστήρα, Γιώτα Τοπαλίδου, την υπεραγορά Γ. Παναγιωτίδη, τον Παναγιώτη Παρπουτσιάδη και το αρτοποιείο του Ηλία Ν. Χαρτοματσίδη γιά όλα όσα ετοίμασαν και πρόσφεραν γιά τους αιμοδότες, τους Σάββα Καλπακίδη, Δημήτρη Μερεσίδη και Γρηγόρη Σουμελίδη γιά την εξυπηρέτηση όλων των προσελθόντων και την δίδα Νίνα Καρακασίδου γιά την βοήθειά της στην γραμματεία (ενημέρωση καρτών-μελών κλπ).

Τέλος, ευχαριστούμε γία άλλη μία φορά το μόνιμο χορηγό της τράπεζας Μιχάλη Κιουρτσίδη (ΒΕΚ Μ. Δάσος) γιά την κάλυψη της δαπάνης του εντύπου υλικού».

Η επόμενη 82η αιμοδοσία θα διενεργηθεί την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015.