Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Στην Παναγία Σουμελά Αχαρνών ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου

Στην Παναγία Σουμελά Αχαρνών ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου
Στην Παναγία Σουμελά Αχαρνών ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου

Η Μητρόπολη Ιλίου,Αχαρνών και Πετρουπόλεως, στα πλαίσια της ποιμαντικής της μέριμνας και με σκοπό την ενίσχυση του πολυσχιδούς φιλανθρωπικού της έργου, διοργανώνει την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, Μουσικοχορευτικό «Δείπνο Αγάπης» στον προαύλιο χώρο του Ιερού Μητροπολιτικού Παρεκκλησίου Παναγίας Σουμελά Αχαρνών.

Στο δείπνο θα παρευρεθεί ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος Β', υπό την αιγίδα του οποίου τελεί το δείπνο που θα έχει χαρακτήρα Κυπριακής βραδιάς. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο Αρχιεπίσκοπος κ.Ιερώνυμος, ο πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής Γιαννάκης Ομήρου, Αρχιερείς,πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες. Το καλλιτεχνικό κομμάτι της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει Κυπριακούς, Ποντιακούς και Ρουμελιώτικους χορούς.

Μια μέρα νωρίτερα,την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, θα γίνει η υποδοχή της Τιμίας Κάρας,προερχόμενης από Κύπρο, του Αγίου Επιφανίου. Ο ναός της Παναγίας Σουμελά θα παραμένει ανοιχτός για προσκύνηση της Τιμίας Κάρας από τις 10 έως τις 13 Σεπτεμβρίου, κάθε μέρα από τις 8-12 το πρωί και από τις 5-8 το απόγευμα. Η Κάρα του Αγίου Επιφανίου θα βρίσκεται στο ναό έως τις 12 το μεσημέρι, της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου.