Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Περσίδης: «Υπόθεση όλων των Ποντίων ο Απόλλων Καλαμαριάς»

Περσίδης: «Υπόθεση όλων των Ποντίων ο Απόλλων Καλαμαριάς»
Περσίδης: «Υπόθεση όλων των Ποντίων ο Απόλλων Καλαμαριάς»

Στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ3 «Κόσμος των Σπορ» φιλοξενήθηκε ο έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα Καλαμαριάς Αβραάμ Περσίδης και αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις για τα 90 χρόνια του συλλόγου, καθώς και στην φιλανθρωπική πρωτοβουλία ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Υπενθυμίζεται πως όλες οι εισπράξεις από τα εισιτήρια θα δοθούν σε αθλητή της ακαδημίας ποδοσφαίρου που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, ο κ. Περσίδης ελάχιστα εισιτήρια έχουν απομείνει προς διάθεση: «Σχεδόν εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια. Η βοήθεια των φορέων της πόλης είναι συγκινητική. Ζήτημα να έχουν περισσέψει 500 εισιτήρια».

Σε ό,τι αφορά τις εκδηλώσεις για τα 90 χρόνια του Απόλλωνα αποκάλυψε πως σχεδιάζεται και μια μεγάλη εκδήλωση στην Αθήνα. «Θα γίνει μια μεγάλη εκδήλωση στο Βελλίδειο, αλλά και στην Αθήνα, στην οποία θα προσκληθούν οι Πόντιοι βουλευτές και τα ποντιακά σωματεία. Ο Απόλλων είναι υποχρεωμένος να ανοιχτεί σε όλη την Ελλάδα γιατί είναι υπόθεση όλων των Ποντίων», τόνισε.

Πηγή: Metrosport