Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Χόρεψε και ο Δήμαρχος στην ποντιακή βραδιά της Πατρίδας

Χόρεψε και ο Δήμαρχος στην Ποντιακή βραδιά της Πατρίδας
Χόρεψε και ο Δήμαρχος στην Ποντιακή βραδιά της Πατρίδας

Αναμενόμενη ήταν η επιτυχία της Ποντιακής βραδιάς στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ευστάθιος Χωραφάς» Πατρίδας. Αφενός η καλή οργάνωση από την διοίκηση του Συλλόγου και τους εθελοντές που αφήνει ικανοποιημένους τους επισκέπτες και αφετέρου η «τετράδα» των καλλιτεχνών Αλέξη Παρχαρίδη (τραγούδι), Γιώργο Σοφιανίδη (λύρα, τραγούδι), Γιάννη Κουρτίδη (τραγούδι) και Γιάννη Σανίδη (λύρα), οι οποίοι είναι αγαπητοί στην Ημαθία, αλλά έχουν και τους fun που τους ακολούθησαν από την περιοχή της Κοζάνης.

Στην βραδιά της Δευτέρας έδωσε το παρών του και ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης ο οποίος μάλιστα χόρεψε, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Περιβάλλοντος Βασίλη Παπαδόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Στέλιο Ασλάνογλου και τους Δημοτικούς Συμβούλους Μαρία Παπαϊωάννου, Στέργιο Διαμάντη και Δημήτρη Τραπεζανλή.

Επίσης ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» Γιάννης Παπαγιάννης συνοδευόμενος από την σύζυγό του δικηγόρο Πόπη Δεμερτζίδου, είχαν για παρέα τους στελέχη του συνδυασμού καθώς και φίλους τους.

Μεταξύ του κόσμου διακρίναμε επίσης μέλη του Συλλόγου «Μίεζα» με επικεφαλής την Δημοτική Σύμβουλο Νάουσας Δώρα Μπαλτατζίδου καθώς και τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ημαθίας Γιώργο Καραμελίδη, παρέα με τον Σπύρο Τσιβαλίδη, μέλος της διοίκησης της ΕΠΣ Ημαθίας.