Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Τραντέλλενες και Πυρρίχιος μαζί σε ποδόσφαιρο αλλά και Ποντιακό γλέντι…

Τραντέλλενες και Πυρρίχιος μαζί σε ποδόσφαιρο αλλά και Ποντιακό γλέντι…
Τραντέλλενες και Πυρρίχιος μαζί σε ποδόσφαιρο αλλά και Ποντιακό γλέντι…

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016 διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ του Συλλόγου Ποντίων Χορευτών Ξάνθης «Τραντέλλενες» και της Ένωσης Χορευτών Ν. Δράμας «Πυρρίχιος», στις εγκαταστάσεις του Villa di Balla, στη Λεύκη Ξάνθης. Ο αγώνας είναι στα πλαίσια της διατήρησης του κλίματος ενότητας και αδελφοσύνης μεταξύ των δύο Συλλόγων, γεγονός που πρέπει να σημειώσουμε ότι θα πρέπει να διέπει τις σχέσεις όλων των απανταχού Ποντίων.

Ο αγώνας ήταν ο επαναληπτικός του προηγούμενου που είχε διεξαχθεί στη Δράμα στις 4 Ιουνίου 2016 και είχε έρθει ισόπαλος 2-2.

Στον χθεσινό αγώνα οι Τραντέλλενες σκόραραν πρώτοι, και σχεδόν αμέσως ο Πυρρίχιος ισοφάρισε. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Τραντέλλενες σκοράροντας δύο φορές προηγήθηκαν με 3-1. Η άμεση αντίδραση των παικτών του Πυρρίχιου απέφερε στην ομάδα 3 γκολ και τους έβαλε μπροστά στο σκορ με 4-3. Το τελικό 4-4 έγινε στις καθυστερήσεις του αγώνα με εξαιρετικό χτύπημα φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή του Πυρρίχιου.

Η διαιτησία του κ. Σαμαρά ήταν άριστη, παρόλο που δεν χρειάστηκε να παρέμβει πολλές φορές, λόγω της άψογης συμπεριφοράς των παικτών και των δύο ομάδων μέσα στο γήπεδο.

Οι συνθέσεις:
Τραντέλλενες Ξάνθης: Δημήτρης Μπαλτζής, Στυλιανίδης Σάκης, Γιάννης Μπακιρτζής, Γιάννης Νικολαΐδης, Τσιλιγγαρίδης Γιώργος, Γιώργος Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Χατζησάββας, Δημήτριος Τερζανίδης, Ξουπλίδης Στέφανος, Γιάννης Δημητριάδης, Μήτσιος Βασίλης, Στέλιος Κωνσταντινίδης.

Πυρρίχιος Δράμας: Δημήτρης Τσακαλίδης, Γιώργος Βερβερίδης, Γιάννης Γερμανίδης, Τάσος Μωησιάδης, Κώστας Ματζαρίδης, Ηλίας Κογιμτζίδης, Μπάμπης Ζερζαλίδης, Βασίλης Χολίδης, Γιάννης Χορμόβας, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Μετά τον αγώνα οι ομάδες διασκέδασαν μαζί, σε γνωστό μαγαζί της πόλης μας, υπό τους ήχους της λύρας των Γιώργου Καπαγερίδη και Αντώνη Νικηφορίδη, ενώ στο τραγούδι ήταν ο Γιώργος Ορφανίδης. Το γλέντι αυτό πραγματοποιήθηκε για να ευχαριστήσει ο Σύλλογος για ακόμη μια φορά όλους όσους βοήθησαν στις Γιορτές Παλιάς Πόλης.

Πηγή: Ξάνθη Sport