Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

124 εθελοντές αιμοδότησαν στην τράπεζα των «Ακριτών»

124 εθελοντές αιμοδότησαν στην τράπεζα των «Ακριτών»
124 εθελοντές αιμοδότησαν στην τράπεζα των «Ακριτών»

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 ολοκληρώθηκε ο κύκλος των αιμοδοσιών για το 2016 της τράπεζας αίματος των «Ακριτών» Πολυκάστρου με απόλυτη όπως πάντα επιτυχία.

Η φθινοπωρινή αιμοδοσία για έβδομη συνεχή χρονιά διενεργήθηκε σε δύο Κυριάκες στις 4 και 20 Νοεμβρίου για την ανετότερη διενέργεια της, λόγω, μεγάλης προσελεύσεως αιμοδοτών.

Προσήλθαν και αιμοδότησαν εκατόν είκοσι τέσσερις (124) εθελοντές μεταξύ αυτών δεκατέσσερα (14) νέα μέλη ανέβασαν τον αριθμό των μελών της τράπεζας σε χίλια εκατόν δύο (1102).

Ο υπεύθυνος συντονισμού αιμοδοτών κ.Βασίλης Αθανασιάδης και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής της τράπεζας ευχαριστούν και συγχαίρουν όλα τα μέλη που προσήλθαν και αιμοδότησαν δείχνοντας εμπράκτως την αγάπη τους προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας, ευχαριστούν το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του νοσοκομείου Κιλκίς και τους γιατρούς Νικόλαο Κοντογιώργου, διευθυντή της αιμοδοσίας, Αθανάσιο Γιακαμότη, τις κκ Ευγενία Αγγελίδου, Κυριακή Καρασαρίδου, Άννα Κωτσαρή, Τασούλα Μιχαηλίδου και Χαρίκλεια Χαρτοματσίδου για την πολύτιμη συμβολή τους στην επιτυχημένη φθινοπωρινή αιμοδοσία. Ιδιατέρως ευχαριστούν τα μέλη- κυρίες Σοφία Αβραμίδου, Μαρία Αθανασιάδου, Βικτωρία Γεωργιάδη, Λαμπρινή Γεωργιάδου, Τασούλα Ευγενίδου, Αρχοντούλα Καλπακίδου, Σούλα Καμπουρούδη, Τασούλα Καρακοτσιανίδου, Ελένη Κουλίνα, Μαριάννα Κρουκλίδου, Χριστίνα Κωτσάκη, Ντίνα Παπαδοπούλου, Μαίρη Παυλίδου, Δήμητρα Πετρίδου, Ειρήνη Σκαλιστήρα, Ηλιάνα Σπυρίδου, Γιώτα Τοπαλίδου, Παρθένα Τσακίρη, Αυγή Χατζηπροδροκίδου, τους κυρίους Στέργιο Παναγιωτίδη (Σ-Μ), Παναγιώτη Παρπουτσιάδη, Ηλία Χαρτοματσίδη (αρτοποιό) για όλα όσα ετοίμασαν (πιροσκί, πίτες, γλυκά κ.ά.) και πρόσφεραν για τους αιμοδότες καθώς και ανθοπωλεία τους Στ. Παπαδοπούλου και Σ.Τσιτουρούδη (ΚΕΝΤΙΑ) για άθνη που πρόσφεραν.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί τους Δημήτρη Μερεσίδη και Γρηγόρη Σουμελίδη για την πολύτιμη βοήθειά τους και τον μόνιμο χορηγό της τράπεζας Μιχάλη Κιουρτσίδη (ΒΕΚ) για την κάλυψη της δαπάνης εντύπου υλικού (αφίσες κ.ά).

Η επόμενη αιμοδοσία (88η) έχει ορισθεί για την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017.

Πηγή: Μαχητής