Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

18 επετειακές φανέλες του Απόλλωνα Πόντου σε ομάδα στο Κιλκίς

18 επετειακές φανέλες του Απόλλωνα Πόντου σε ομάδα στο Κιλκίς
18 επετειακές φανέλες του Απόλλωνα Πόντου σε ομάδα στο Κιλκίς

Αντιπροσωπεία του Ομίλου, αποτελούμενη από τους Μιχάλη Φωτιάδη (πρόεδρος), Πέτρο Καρακασίδη, Παναγιώτη Παναγιωτίδη, Κώστα Αμαραντίδη και Μάριο Λουίζο, επισκέφτηκαν το Πευκοδάσος, ένα χωριό του Κιλκίς, όπου υπάρχει από το 1956 ο συνονόματος Απόλλων.

Η ομάδα που φοράει κοκκινόμαυρα απέκτησε 18 επετειακές φανέλες του Απόλλωνα για τα 90 χρόνια, οι οποίες παραδόθηκαν ως δωρεά στους Κιλκισιώτες, ενώ σύντομα θα παραλάβουν κι άλλο αθλητικό υλικό. Στις φανέλες, που καθιερώνονται ως βασικές στο Πευκοδάσος, ξεχωρίζουν λεπτομέρειες με τον αετό και το χάρτη του Πόντου, τα ονόματα όλων των παικτών και τα «90 χρόνια».

Μάλιστα, ήδη η ομάδα του Κιλκίς έκανε επίσημη φωτογράφιση με τη συγκεκριμένη φανέλα και θα κυκλοφορήσει ημερολόγιο ενόψει του Νέου Έτους.

«Ο Όμιλος δείχνει εξωστρέφεια, βλέποντας ομάδες με ποντιακή καταγωγή. Ξεκινήσαμε τη βοήθεια που θα τους παρέχουμε στο εξής, παραδίδοντας την επετειακή φανέλα μας για τα 90 χρόνια. Είμαστε χαρούμενοι που βρήκαμε ανταπόκριση στο φιλόξενο χωριό του νομού Κιλκίς. Θα συνεχιστούν ανάλογες κινήσεις», υποστήριξε στο περιθώριο της παράδοσης του υλικού, ο πρόεδρος του Ομίλου Φίλων Απόλλωνα Πόντου, Μιχάλης Φωτιάδης,.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Απόλλωνα Πευκοδάσους, Κυριάκος Κιτσικίδης, τόνισε: «Ευχαριστούμε τον Όμιλο που ήρθε. Θα χαρούμε που θα συνεργαστούμε με τον Απόλλωνα, είναι αδερφό σωματείο και μπορούμε να κάνουμε πολλά μαζί».

Πηγή: Gazzetta