Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Η συγκινητική προσφορά των Ποντιακών συλλόγων της Ημαθίας

Η συγκινητική προσφορά των Ποντιακών συλλόγων της Ημαθίας
Η συγκινητική προσφορά των Ποντιακών συλλόγων της Ημαθίας

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας στο κάλεσμα του Συλλόγου Εργαζομένων της Μονάδας Βέροιας του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας για την προμήθεια αμαξιδίων μεταφοράς ασθενών για να ανανεωθεί ο "στόλος" των αμαξιδίων, προς διευκόλυνση νοσηλευτών, αλλά κυρίως των ασθενών.

Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας μαζί με τον Μ.Π.Σ. Ν. Νικομήδειας "Αριστοτέλης" αλλά και άλλους συλλόγους της πόλης της Βέροιας προσέφερε στο Σωματείο Εργαζομένων Γ.Ν. Ημαθίας – Μονάδα Βέροιας, από ένα αναπηρικό αμαξίδιο, αποδεικνύοντας ότι οι πολιτιστικοί σύλλογοι εκτός από τον πολιτισμό, την ιστορία και την παράδοση διδάσκουν σε όλους μας και αξίες σεβασμού και  αγάπης στον συνάνθρωπο.

Ήταν ένα αίτημα των εργαζομένων του νοσοκομείου, του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με τα παλιά και σχεδόν σε αχρηστία αμαξίδια για την μεταφορά των ασθενών.

Η σεμνή και συγκινητική τελετή ανθρωπιάς και ευαισθησίας έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης 7 Δεκεμβρίου 2017, στην αίθουσα συνεδριάσεων προσωπικού του νοσοκομείου.

Παρόν ήταν και ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Μαυρογιώργος και η πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων, Ιωάννα Μπρανιώτου η οποία και ευχαρίστησε τους δωρητές εκ μέρους όλων των εργαζομένων.