Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Αυτή ήταν "Ποντιακή διαφήμιση" για τη Βέροια

Αυτή ήταν "Ποντιακή διαφήμιση" για τη Βέροια
Αυτή ήταν "Ποντιακή διαφήμιση" για τη Βέροια

Στα αδέλφια Τσαχουρίδη ήταν αφιερωμένη η εκπομπή του Alpha «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με οικοδεσπότη τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Έντονο το «χρώμα» της Βέροιας με την παρουσία στο πάνελ των καλεσμένων του Καθηγητή Κώστα Φωτιάδη, της σοπράνου Σόνιας Θεοδωρίδου, του ηθοποιού Παύλου Κοντογιαννίδη, ενώ εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για τους δύο βεροιώτες καλλιτέχνες ο Μίμης Πλέσσας, η σύζυγός του Λουκίλα Καρρέρ, η τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου, ο ηθοποιός Τάσος Παλαντζίδης, ο Λυράρης από την Κρήτη Βασίλης Σκουλάς και πολλοί άλλοι.

Ο Ματθαίος και ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης στην τρίωρη, περίπου παρουσία τους στην εκπομπή, ταξίδεψαν καλεσμένους και τηλεθεατές με τους ήχους της μουσικής και τις ερμηνείες τους, από την δύση στην ανατολή και αντίστροφα. Ένα έθνικ οδοιπορικό με οδηγό...την ποντιακή λύρα του Ματθαίου και την μαγευτική φωνή του Κωνσταντίνου.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Κοντογιαννίδης, η βραδιά ήταν ένα αφιέρωμα στη Βέροια, ενώ με τα κολακευτικότερα λόγια μίλησε για την πόλη και η Λουκίλα Καρρέρ.

Και αν θυμηθούμε κάποιες ψυχαγωγικές εκπομπές που έγιναν για τη Βέροια στο πρόσφατο παρελθόν, δείχνοντας τα «καλά» της περιοχής μας, τότε η χθεσινή εκπομπή ήταν κυριολεκτικά διαφήμιση για την πόλη και τους ανθρώπους της.

Πηγή: 24 Ώρες News

Σχετικά θέματα

- Η Ποντιακή λύρα συναντά τις μουσικές του κόσμου - Όλη η εκπομπή (Video)