Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Φάρος Ποντίων (Φωτο)

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Φάρος Ποντίων (Φωτο)
Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Φάρος Ποντίων (Φωτο)

Στις 4 Ιανουαρίου 2017 ο Φάρος Ποντίων έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα, στην αίθουσα του συλλόγου (Αντιγονιδών 1, Θεσσαλονίκη).

Την εκδήλωση πλαισίωσε η χορωδία του συλλόγου, με τη συνοδεία της λύρας του Βασίλη Φωλίνα, η οποία έψαλλε τα κάλαντα και άλλα επίκαιρα παραδοσιακά τραγούδια.

Δεκάδες μέλη του συλλόγου παρευρέθησαν στην κοπή της πίτας ενώ η πρόεδρος του συλλόγου, Μυροφόρα Ευσταθιάδου χαιρέτησε την εκδήλωση και ευχήθηκε σε όλα τα μέλη του συλλόγου για καλή χρονιά.


Ανάμεσα σε αυτούς που τίμησαν με την παρουσία τους την κοπή της πίτας ήταν: ο Πρόεδρος του Σ.Πο.Σ. Θεσσαλονίκης της Π.Ο.Ε. και Πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και φίλων κ. Ηρακλής Τσακαλίδης, ο Πρόεδρος του Ποντιακού-Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιθέας-Συκεών κ. Γιάννης Τελλίδης, ο Πρόεδρος του Ποντιακού Συλλόγου Τριανδρίας κ. Μάκης Χατζηθεοδωρίδης, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Σωματείου «Οι Μωμόγεροι» κ. Κώστας Αλεξανδρίδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καυκασίων Καλαμαριάς Χρήστος Πετανίδης, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιάννης Γεωργιάδης και πολλοί άλλοι.