Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Απολογισμός, στόχοι και νέο συμβούλιο για την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας

Απολογισμός, στόχοι και νέο συμβούλιο για την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας
Απολογισμός, στόχοι και νέο συμβούλιο για την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκε η Εκλογοαπολογιστική Τακτική Γενική Συνέλευση της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας. 

Κατά την πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. στις 16-01-2017 έγινε η κατανομή των αξιωμάτων και η νέα σύνθεση του Δ.Σ. της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, για τη διετία 2018-2018, η οποία έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Σαρημιχαηλίδης Παύλος του Ελευθερίου, 
Α’ Αντιπρόεδρος: Χατζίδη Αικατερίνη του Κων/νου,
Β’ Αντιπρόεδρος: Φωτιάδης Φιλοκτήμων του Γεωργίου,
Γεν. Γραμματέας: Τουμπουλίδης Νικόλαος του Κωνσταντίνου, 
Ταμίας: Ανεσίδου Ευσταθία του Ευσταθίου,
Εφ. Δημ. Σχέσεων: Καπουρτίδης Χαράλαμπος του Κων/νου,
Εφ. Κ-Α Περιουσίας: Στολτίδης Ηλίας του Παναγιώτη,
Εφ. Εκδηλώσεων: Tσανακτσίδης Δημοσθένης του Λεωνίδα,
Εφ. Τμημάτων: Θεοδωρίδης Σπυρίδων του Γεωργίου

Η επόμενη μέρα τον εκλογών βρίσκει έναν άνθρωπο εκτός διοικητικού συμβουλίου, έναν από τους «πυλώνες» της Λέσχης τον κ. Αρχιμήδη Ιντζεβίδη. Το νέο Δ.Σ. αλλά και η οικογένεια της Ευξείνου Λέσχης τον ευχαριστεί για την προσφορά του, αφού μετά από 35 συναπτά έτη, υπηρετώντας το σύλλογο ως πιστός και φιλότιμος στρατιώτης από όλες σχεδόν τις θέσεις, αποφάσισε ο ίδιος να αποχωρήσει αθόρυβα από τη διοίκηση του συλλόγου.

Το νέο Δ.Σ. τονίζει σε ανακοίνωση του, πως: Η συγκίνηση αλλά και υπερηφάνεια που έχουμε την τιμή και την τύχη να ηγούμεθα ενός σπουδαίου και σημαντικού συλλόγου, με τη δική σας ψήφο, μας δίνει το δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση να δηλώσουμε ότι θα αγωνιζόμαστε:
• για να διατηρήσουμε την ιστορία, τον πολιτισμό, τις παραδόσεις και τη γλώσσα του Ποντιακού Ελληνισμού.
• για τη Διεθνοποίηση και τη Διεθνή Αναγνώριση και Καταδίκη της Γενοκτονίας των Ελλήνων Ποντίων.
• για τη σύσφιξη των σχέσεων με άλλα αδελφά σωματεία, την αλληλεγγύη και τη στήριξη όλων των Ποντίων και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ιδίως όπου αυτά καταπατούνται.
• για την αλλαγή του νομικού και διοικητικού καθεστώτος του Ν.Π.Δ.Δ. Ιερού Ιδρύματος «Παναγία Σουμελά», έτσι ώστε να αποκατασταθεί η νομιμότητα στον τρόπο διοίκησης και να επιτευχθεί η ουσιαστική ανιστόριση της Ιεράς Μονής.

Όλοι μαζί σαν οικογένεια θα συνεχίσουμε και θα πορευτούμε για το καλό και την πρόοδο της Λέσχης μας. Ευχόμαστε η Παναγία Σουμελά να χαρίζει σε όλους υγεία, δύναμη, ατομική και οικογενειακή ευτυχία και κάθε επαγγελματική επιτυχία.