Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Ο Σύλλογος Ποντίων Μελισσοκομείου - Πυργοχωρίου έκοψε την Βασιλόπιτά του

Ο Σύλλογος Ποντίων Μελισσοκομείου - Πυργοχωρίου έκοψε την Βασιλόπιτά του
Ο Σύλλογος Ποντίων Μελισσοκομείου - Πυργοχωρίου έκοψε την Βασιλόπιτά του

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Ποντίων Μελισσοκομείου – Πυργοχωρίου «Αχιλλέας Μ. Καραγκιοζόπουλος», παρουσία και των παιδιών των χορευτικών τμημάτων, σε μια πολύ ζεστή και όμορφη εκδήλωση γεμάτη ευχές και μηνύματα αισιοδοξίας για την υποδοχή του νέου χρόνου. Φυσικά εκτός από τις ευχές, προσφέρθηκαν και εδέσματα προσφορά του Συλλόγου.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Βερβερίδης, μεταξύ των άλλων έκανε σχετική αναφορά στην αισιοδοξία που πρέπει να έχουμε και στις δραστηριότητες του Συλλόγου.

Την πίτα ευλόγησε ο ιερέας Ιωάννης Παπανικολάου, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Θανάσης Τσάκας και ο Ανδρέας Σιδηρόπουλος γνωστός από τη συμμετοχή του στο junior music stars.

Το φλουρί έπεσε στο κομμάτι του Γενικού Γραμματέα του Δ.Σ. του Συλλόγου, Μιχάλη Παπαδόπουλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σύλλογος είναι μη κερδοσκοπικός φορέας που συντηρείται από το μεράκι των μελών του και τις ελάχιστες επίσημες και ανεπίσημες χορηγίες. Είναι ένα θεσμός που στοχεύει γενικά στην πολιτισμική πρόοδο του τόπου. Η επίτευξη του σκοπού αυτού γίνεται κυρίως με τη διοργάνωση πολιτιστικών δρωμένων, την επιμόρφωση, τον εθελοντισμό, τις εξωραϊστικές δράσεις και με την ενεργοποίηση κυρίως της νεολαίας. Οι αρχές που διέπουν το Σύλλογο από την αρχή της ίδρυσης του είναι η συμμετοχή και η προσφορά όλων των ατόμων στα κοινά δρώμενα χωρίς διακρίσεις.

Η μακροχρόνια δράση του έχει να παρουσιάσει σημαντικές εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες, από έναν μεγάλο όμιλο πλαισιωμένο από νέους κυρίως ανθρώπους της περιοχής, οι οποίοι βρίσκουν στον σύλλογο τον χώρο δημιουργίας, έκφρασης, ψυχαγωγίας και συμμετοχής.