Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Βράβευσαν τον Πέτρο Μάνταλο οι Πόντιοι της Κομοτηνής

Βράβευσαν τον Πέτρο Μάνταλο οι Πόντιοι της Κομοτηνής
Βράβευσαν τον Πέτρο Μάνταλο οι Πόντιοι της Κομοτηνής

Τον ετήσιο χορό του πραγματοποίησε το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 ο Μορφωτικός Σύλλογος Ποντίων Κομοτηνής και Περιφέρειας «Ο Εύξεινος Πόντος, βραβεύοντας παράλληλα και πέντε σημαίνουσες προσωπικότητες για την προσφορά τους στον Ποντιακό χώρο.

Ανάμεσα τους και ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος βραβεύτηκε για την προσφορά του στο σύλλογο της Κομοτηνής. Όπως ήταν αναμενόμενο ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ δεν μπορούσε να παραστεί, καθώς την επόμενη μέρα η ομάδα του αντιμετώπιζε τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι των Δικεφάλων.


Έτσι, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσίευσε η εφημερίδα της Κομοτηνής «Χρόνος», την πλακέτα πήρε από τον πρώην αντιδήμαρχο Κομοτηνής και πρόεδρο του συλλόγου Βασίλης Κυπριανίδη ως εκπρόσωπος του ο Στράτος Καραγιάννης, με τον οποίον θα γίνουν και κουμπάροι.

Να θυμίσουμε ότι ο Πέτρος Μάνταλος έλκει την Ποντιακή του καταγωγή από την πλευρά της μητέρας του η οποία κατάγεται από το χωριό Υφαντές που μεγάλωσε και φυσικά κατοικεί οταν βρίσκεται στην Κομοτηνή.

Το επίθετο της μητέρας του είναι "Ξενοδοχίδου" και όταν ήταν μικρός πέρασε και από το χορευτικό του συλλόγου. Τον κέρδισε όμως το ποδόσφαιρο, όπως δήλωσε στο e-Pontos.gr ο χοροδιδάσκαλος του συλλόγου, Στέλιος Νικολάου.