Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην Ένωση Ποντίων Περιστερίου

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην Ένωση Ποντίων Περιστερίου
Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην Ένωση Ποντίων Περιστερίου

Η Ένωση Ποντίων Περιστερίου ενημερώνει τα μέλη του συλλόγου ότι στη γενική εκλογοαπολογιστική συνέλευση των μελών, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017, ως ημερομηνία διεξαγωγής των αρχαιρεσιών του συλλόγου για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής ορίσθηκε η Κυριακή 9 Απριλίου 2017.

Με απόφαση της εφορευτικής επιτροπής οι εκλογές θα λάβουν χώρα από τις 9.00 πμ έως τις 19.00 στην αίθουσα του συλλόγου (Θηβών 105) και η ταυτοπροσωπία των μελών, που πρόκειται να ψηφίσουν, θα γίνεται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου προσωπικού δημόσιου εγγράφου.

Υπενθυμίζουμε ότι το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι βάσει του καταστατικού έχουν τα μέλη που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα και έχουν εγγραφεί στα μητρώα του συλλόγου 4 μήνες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών (καταστατικό, άρθρο 5, άρθρο 7).

Επιπροσθέτως το δικαίωμα του εκλέγεσθαι έχουν τα ποντιακής καταγωγής μέλη που είναι κάτοικοι του Δήμου Περιστερίου (καταστατικό, άρθρο 4)

Ως τελική ημερομηνία κατάθεσης των υποψηφιοτήτων ορίζεται η Τετάρτη 5 Απριλίου 2017.

Η εφορευτική επιτροπή θα βρίσκεται στην αίθουσα του συλλόγου και θα δέχεται τις αιτήσεις υποψηφιοτήτων τις εξής ημέρες και ώρες:
2, 3, 4 και 5 Απριλίου 2017 και ώρες 18.00-21.00.