Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

10ο Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών του Σ.Πο.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας

10ο Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών του Σ.Πο.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας
10ο Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών του Σ.Πο.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας

Ο Σ.Πο.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας της ΠΟΕ, διοργανώνει για δέκατη χρονιά το φεστιβάλ ποντιακών χορών παιδικών χορευτικών. Το φεστιβάλ, το οποίο συνδιοργανώνεται από τον Σ.Πο.Σ. και τους συλλόγους του Ν. Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 και ώρα 20:00 στο Ανοιχτό Θέατρο Λόφου της πόλης του Κιλκίς.

Υπενθυμίζεται ότι οι σύλλογοι που συμμετέχουν θα χορέψουν ανά νομό ενώ για την καλύτερη οργάνωση, παρακαλούνται τα μέλη των σωματείων να ενημερώσουν έγκαιρα τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής για τη συμμετοχή τους στο email: paidikofestivalkilkis2017@gmail.com.

Στους συμμετέχοντες χορευτές θα προσφερθεί ελαφρύ γεύμα. 

Στα πλαίσια διεξαγωγής του φεστιβάλ στην πόλη του Κιλκίς, θα πραγματοποιηθούν νωρίτερα την ίδια ημέρα, Σάββατο 17 Ιουνίου, παράλληλες εκδηλώσεις, όπως παραστάσεις κουκλοθεάτρου στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής (Ν. Παναγιώτου 50, Κιλκίς) και επισκέψεις στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς, στο Λαογραφικό Μουσείο Κιλκίς και στο Σπήλαιο Λόφου Αγίου Γεωργίου.

Γι' αυτό οι σύλλογοι που επιθυμούν να προσέλθουν νωρίτερα στο Κιλκίς και να λάβουν μέρος στις παράλληλες εκδηλώσεις, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον συντονιστή του φεστιβάλ, κ. Νικόλαο Αμοιρίδη (τηλ. 6987501822) για επιπλέον πληροφορίες.

Σε κάθε περίπτωση, οι ομάδες των συμμετεχόντων συλλόγων θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της εκδήλωσης (Ανοιχτό Θέατρο Λόφου Κιλκίς) το αργότερο στις 19:00.

Για περισσότερες πληροφορίες οι σύλλογοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον αντιπρόεδρο του Σ.Πο.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας της ΠΟΕ, κ. Αμοιρίδη Νικόλαο στο τηλ 6987501822 και στο email: paidikofestivalkilkis2017@gmail.com.

Τέλος η περιφερική επιτροπή νεολαίας του Σ.Πο.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας θα συγκεντρώνει τρόφιμα στο 10 φεστιβάλ τα οποία θα δοθούν στον Ερυθρό Σταυρό για τους πολίτες που τα έχουν ανάγκη.