Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

«Ο Απόλλων Πόντου είναι η ομάδα όλων των Ποντίων»

«Ο Απόλλων Πόντου είναι η ομάδα όλων των Ποντίων»
«Ο Απόλλων Πόντου είναι η ομάδα όλων των Ποντίων»

Ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου Δημήτρης Καλαϊτζίδης φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Της κακομοίρας». Μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφαση του να μην κάνει η ομάδα φιλικά παιχνίδια, την αλλαγή του ονόματος αλλά και τους φετινούς στόχους.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την αλλαγή του ονόματος σε Απόλλων Πόντου:

«Δεν ήταν το εμπορικό κομμάτι αυτό που μας έκανε να αλλάξουμε όνομα. Αυτό έχει πολλαπλή ερμηνεία. Ο βασικός λόγος είναι γιατί ο Απόλλων είναι η ομάδα όλων των Ποντίων. Το ότι η έδρα της είναι η Καλαμαριά είναι και θα συνεχίσει να είναι και δεν πρέπει να αλλάξει σε καμία περίπτωση αυτό. Πρέπει όμως να ανοίξουμε τους ορίζοντας αυτής της ομάδας. Οι Πόντιοι δεν είναι μόνο στην Καλαμαριά είναι σε όλα τα μέρη της γης. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ποδοσφαιρική ομάδα που θα παρουσιάζει ένα οργανωμένο ποδόσφαιρο με στοιχεία του σύγχρονου ευρωπαϊκού. Όλα αυτά τα στοιχεία πιστεύουμε ότι θα κάνουν την ομάδα μας να πρωταγωνιστήσει και να καταφέρει στο τέλος την άνοδο στη Σούπερλιγκ. Όλα αυτά για να γίνουν θα πρέπει να υπάρχει διοικητική και οικονομική σταθερότητα που πιστεύουμε ότι τα έχουμε».

Επίσης σε την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017, βρίσκεται σε λειτουργία η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ "Απόλλων Πόντου" (http://apollonpontoufc.gr) μέσω της οποίας μπορούν οι φίλαθλοι του Απόλλωνα να ενημερώνονται για όλα τα νέα της αγαπημένης τους ομάδας και να έχουν αρκετές ακόμα πληροφορίες, μιας και είναι ήδη πολλές ενότητες ενημερωμένες...

Παράλληλα, σε ξεχωριστή ενότητα,  επιδιώκουν και μια ενημέρωση για θέματα, που αφορούν τον Ποντιακό Ελληνισμό.

Πηγή: Metrosport