Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Ποντιακή παιδική χορωδία, ξεκινά ο Σ.Πο.Σ Θεσσαλονίκης

Ποντιακή παιδική χορωδία, ξεκινά ο Σ.Πο.Σ Θεσσαλονίκης
Ποντιακή παιδική χορωδία, ξεκινά ο Σ.Πο.Σ Θεσσαλονίκης

O Σ.Πο.Σ Θεσσαλονίκης της ΠΟΕ με απόφαση του συμβουλίου του, ξεκινά την δημιουργία της πρότυπης ποντιακής παιδικής χορωδίας με μαέστρο τον κ. Παύλο Τσακαλίδη το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 11.00 π.μ έως 1:00 μ.μ. με την αρωγή του Δήμου Νεάπολης - Συκεών.

Η πρόσκληση αφορά όλα τα παιδιά ηλικίας από 7 έως 12 ετών και θα πρέπει στην πρώτη συνάντηση να συνοδεύονται απαραιτήτως από τους γονείς τους.

Τα μαθήματα θα γίνονται στην δημοτική βιβλιοθήκη του Δήμου Νεάπολης Συκεών “Αντώνης Σαμαράκης” Φωκά Οδυσσέα 46 στις Συκιές, κάθε Σάββατο (εκτός αργιών και εορτών).

Ο  κ. Παύλος Τσακαλίδης είναι μέλος του Δ.Σ του Σ.Πο.Σ. Θεσσαλονίκης της ΠΟΕ και διπλωματούχος μαέστρος χορωδίας, συνθέτης, διευθυντής διαφόρων συνόλων συμφωνικής κλασικής, τζαζ και παραδοσιακής μουσικής με ευρεία δραστηριοποίηση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τα μαθήματα είναι δωρεάν και περιλαμβάνουν χορωδία και οργανικό παραδοσιακό σύνολο, βασισμένα στην εκμάθηση της θεωρίας της μουσικής.

Μπορείτε να αποστέλλετε τις αιτήσεις συμμετοχής σας με fax στο 2315113034 ή στο e-mail jt@automatos.gr με θέμα “Παιδική Χορωδία Σ.Πο.Σ” ή εναλλακτικά στο τηλέφωνο 6944710036. (κ. Γιάννης Τελλίδης).