Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Έμπρακτη στήριξη της Ομοσπονδίας Ποντίων Ευρώπης στους πληγέντες

Έμπρακτη στήριξη της Ομοσπονδίας Ποντίων Ευρώπης στους πληγέντες
Έμπρακτη στήριξη της Ομοσπονδίας Ποντίων Ευρώπης στους πληγέντες

Την έμπρακτη στήριξη της στους πληγέντες από τις τελευταίες πυρκαγιές δείχνει η Ομοσπονδία Ελλήνων Ποντίων στην Ευρώπη.

Με ανακοίνωση της τονίζει ότι έχει έρθει η ώρα να απλώσουμε και εμείς το χέρι μας στους πληγέντες συμπατριώτες μας στην Ελλάδα που ζουν σε δύσκολες συνθήκες μετά τις φονικές πυρκαγιές.

Η Ομοσπονδία ενημερώνει ότι υπάρχει πλέον επίσημος λογαριασμός της Τράπεζας Ελλάδος που ανήκει στην Ελληνική Πολιτεία και στον οποίο ήδη κατατίθενται χρήματα από ξένες κυβερνήσεις, φορείς και πολίτες από Ελλάδα και το εξωτερικό.

Για να είναι η βοήθεια ενιαία, μεγαλύτερη και αντιπροσωπευτική όλης της δύναμης της ομοσπονδίας, ζητά με επιστολή της από τα σωματεία - μέλη της να καταθέσουν όποιο ποσό έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν στον λογαριασμό της ΟΣΕΠΕ: (IBAN: DE67524206000050003012). Η ΟΣΕΠΕ βάζει 2.000€ από το ταμείο της και το Δ.Σ. θα αποστείλει στο σύνολο του, το ποσό στην Τράπεζα Ελλάδος.

Αμέσως μετά με νεότερη επιστολή θα ανακοινώσει όλες τις προσφορές από όλους τους συλλόγους.

Επίσης ο Δήμος Ραφήνας διαθέτει Τράπεζα Αίματος στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς». Μπορούν εθελοντικά να προσφέρουν αίμα στους σταθμούς αιμοδοσίας των νοσοκομείων της επικράτειας με αποδέκτη «Τράπεζα Αίματος Δήμου Ραφήνας Πικερμίου».