Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

"Ο Εύξεινος Πόντος" σας προσκαλεί σε ένα αυθεντικό Ποντιακό γλέντι

"Ο Εύξεινος Πόντος" σας προσκαλεί σε ένα αυθεντικό Ποντιακό γλέντι
"Ο Εύξεινος Πόντος" σας προσκαλεί σε ένα αυθεντικό Ποντιακό γλέντι

του Διονύση Βοργιά

Σε ένα αυθεντικό ποντιακό γλέντι μέχρι το πρωί, σας προσκαλεί ο Μορφωτικός Σύλλογος Ποντίων Κομοτηνής και Περιφέρειας "Ο Εύξεινος Πόντος". Πιο αναλυτικά, αυτό το Σάββατο 23 Μαρτίου και από τις 21:00 στο κέντρο διασκέδασης Ποσειδώνιο θα λάβει χώρα ο ετήσιος χορός του συλλόγου. Στο πρόγραμμα της μουσικής διασκέδασης είναι οι: Γιώργος Σοφιανίδης, Μπάμπης και Λευτέρης Ραφαηλίδης, Τάσος Πετρόπουλος, Γιώργος Χαραλαμπίδης, Χρήστος Ιωννίδης, Παναγιώτης Στεφανίδης, Γιάννης Χριστοφορίδης, Βασίλης Φωλίνας. Η τιμή είναι στα 15 ευρώ κατ' άτομο με φαγητό και απεριόριστο ποτό.

"Πρόκειται για την καθιερωμένη χοροεσπερίδα μας. Ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά που προβάλετε τις εκδηλώσεις του συλλόγου μας", λέει στον "Χ"  για τον χορό ο αντιπρόεδρος και χοροδιδάσκαλος του συλλόγου Στέλιος Νικολάου, ο οποίος σημειώνει ότι "ο σύλλογός μας έχει καλλιεργήσει μία παράδοση όλα αυτά τα χρόνια και ο κόσμος περιμένει κάθε χρόνο πως και πως το γλέντι κι αυτό φαίνεται ήδη από την συμμετοχή του. Καλούμε όλους να  έρθετε να διασκεδάσετε μαζί μας, με ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα".

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα βραβευτούν οι αριστούχοι μαθητές του συλλόγου της περασμένης χρονιάς. Επίσης, θα παρουσιαστούν τα χορευτικά όλων των τμημάτων του συλλόγου. Ο κος Νικολάου επιφυλάχθηκε για εκδηλώσεις εντός του 2019, οι οποίες θα έχουν ως επίκεντρό τους τα 100 χρόνια από την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού "χρονιά ορόσημο για τα ποντιακά σωματεία", όπως είπε. Τις εκδηλώσεις θα συνδιοργανώσουν όλα τα ποντιακά σωματεία του νομού Ροδόπης από κοινού.

Πηγή: Χρόνος