Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

2 αντίτυπα δώρο από το Ποντιακό μυθιστόρημα «Σέρρα, η Ψυχή του Πόντου»

2 αντίτυπα δώρο από το Ποντιακό μυθιστόρημα «Σέρρα, η Ψυχή του Πόντου»
2 αντίτυπα δώρο από το Ποντιακό μυθιστόρημα «Σέρρα, η Ψυχή του Πόντου»

Το e-Pontos προσφέρει 2 αντίτυπα από το μυθιστόρημα του Γιάννη Καλπούζου με τίτλο «Σέρρα, η Ψυχή του Πόντου» των εκδόσεων Ψυχογιός για όσους από τους αναγνώστες μας, στείλουν στο info@e-pontos.gr ή στη σελίδα του e-Pontos στο Facebook, το ονοματεπώνυμο τους και το τηλ τους.

Τα βιβλία θα αποσταλούν στους 2 τυχερούς στη διεύθυνση που θα μας στείλουν μετά από επικοινωνία.

Λίγα λόγια

Ο Γιάννης Καλπούζος έχει γράψει μέχρι σήμερα καταπληκτικά έργα. Έργα που είναι μάθηση για κάθε αναγνώστη. Δεν είναι απλά βιβλία αλλά κάθε ένα του είναι μία «εγκυκλοπαίδεια» γνώσεων. Η «Σέρρα, η Ψυχή του Πόντου» είναι κάτι περισσότερο, κάτι πιο… πέρα, κάτι παραπάνω. Είναι ένας πλούτος γνώσεων «στη σχεδόν άγνωστη Ιστορία του Ελληνισμού του Πόντου και όχι μόνο», όπως παροτρύνει ο ίδιος ο συγγραφέας τους ομογενείς αναγνώστες του για το εν λόγω έργο του.

Ο κ. Καλπούζος μέσα από την τραγική πορεία των Ποντίων και τα όσα υπέστησαν από τους Τούρκους και τον Στάλιν βρήκε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει «μία διαδρομή προς την αυτογνωσία και τη γνώση του κόσμου» και μέσα από την Ιστορία, τις ρίζες κάθε λαού, να δώσει στον αναγνώστη την ευκαιρία να «νογά κανείς τον κόσμο, νογά και την αλήθεια», όπως λέει μία από τις πολλές ρήσεις που έχει μέσα το βιβλίο.

Χωρίς αμφιβολία το «Σέρρα, η Ψυχή του Πόντου» είναι ένα βιβλίο που κάθε Έλληνας πρέπει να το διαβάσει και να μάθει από αυτό. Γιατί κάθε Έλληνας κρύβει μέσα του έναν Πόντιο ή έναν Μικρασιάτη.

Με αφορμή την ημέρα μνήμης για τα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων, το ιστορικό μυθιστόρημα του Γιάννη Καλπούζου κυκλοφορεί σε σκληρόδετη αριθμημένη έκδοση 2.000 αντιτύπων.