Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Εκλογές σε όλους του Σ.Πο.Σ. της ΠΟΕ - Που και πότε θα πραγματοποιηθούν

Εκλογές σε όλους του Σ.Πο.Σ. της ΠΟΕ - Που και πότε θα πραγματοποιηθούν
Εκλογές σε όλους του Σ.Πο.Σ. της ΠΟΕ - Που και πότε θα πραγματοποιηθούν


Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, θα πραγματοποιηθούν οι γενικές συνελεύσεις και οι εκλογές σε όλους τους Συνδέσμους Ποντιακών Σωματείων της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος για την ανάδειξη των νέων διοικητικών τους συμβουλίων.


Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν, στις 12 το μεσημέρι, στα γραφεία του Συνδέσμου Εθνικής Αμύνης (παλιό τελωνείο) στην πόλη της Δράμας.

Στην Θεσσαλονίκη οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν, στις 11 το πρωί, στα γραφεία του Συλλόγου Ποντίων Ελευθερίου - Κορδελιού.

Στην Δυτική Μακεδονία και Ήπειρο οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα του Μορφωτικού Συλλόγου Αλωνακίων.

Στην Κεντρική Μακεδονία και Θεσσαλία, οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα του Συλλόγου Ποντίων Αλεξανδρείας και Περιχώρων στην Αλεξάνδρειας Ημαθίας.

Στην Αθήνα οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 11 το πρωί, στα γραφεία του Συλλόγου Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο Φάρος».

Να θυμίσουμε ότι κάθε σωματείο μετέχει με δύο εκλέκτορες εκ των οποίων ο ένας πρέπει να είναι μέλος της Διοίκησης (πρόεδρος, αντιπρόεδρος ή οποιοδήποτε άλλο μέλος του Δ.Σ.) και ο δεύτερος, οποιοδήποτε μέλος του συλλόγου που θα έχει την έγκριση του Δ.Σ. Και για τους δύο απαιτείται αντίγραφο πρακτικού του Δ.Σ. για τον ορισμό τους.