Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Πένθος για την οικογένεια των «Αργοναυτών - Κομνηνών»

Πένθος για την οικογένεια των «Αργοναυτών - Κομνηνών»
Πένθος για την οικογένεια των «Αργοναυτών - Κομνηνών»

Με βαθιά θλίψη και πολύ πόνο η οικογένεια του Συλλόγου Ποντίων «Αργοναύται – Κομνηνοί» πληροφορήθηκε την απώλεια του εκλεκτού και πολύ σημαντικού μέλους της, της αγαπητής σε όλους  Σοφίας Νυμφοπούλου.

Η Σοφία Νυμφοπούλου διετέλεσε κατά καιρούς μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής, υπεύθυνη ύλης του Ενημερωτικού Δελτίου, μέλος της Λέσχης Ανάγνωσης Ποντιακής Διαλέκτου και γενικότερα είχε ενεργό συμμετοχή στα πολιτιστικά τμήματα, που λειτουργούν στο Σύλλογο Ποντίων «Αργοναύται – Κομνηνοί». 

Η προσφορά της στο Σύλλογο, τον οποίο υπηρέτησε με αγάπη και αφοσίωση για πολλά χρόνια, υπήρξε καθοριστική και ανιδιοτελής. 

Δραστήρια, αποτελεσματική, υπεύθυνη, εργατική. Η ευγένεια, η καλοσύνη, η γενναιότητα, η αξιοπρέπεια, η ανωτερότητα, η προσφορά ήταν μερικές από τις αξίες, που κοσμούσαν το χαρακτήρα της. Θα είναι πάντα στις καρδιές μας.

Οι «Αργοναύται – Κομνηνοί» εκφράζουν τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της και εύχονται στην ίδια «Να έν’ λαφρύν το χώμαν, που θα σκεπάζ’ ατέν».