Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος
Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων
Νότιας Ελλάδος και Νήσων
Προσ. διευθ.: Καπετανίδου 81, Δραπετσώνα
Τηλ. 2104080094-5
Fax 2104629325
email: ath@poe.org.gr


Θέμα: 7ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών

Αγαπητά σωματεία-μέλη του Συνδέσμου Ν.Ε.-Ν.,

Αναφορικά με το Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών της Π.Ο.Ε., οι πρόβες ξεκινάνε από την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου και θα ακολουθήσουν άλλες δύο, στις 18 και 25 Σεπτεμβρίου. Παρακαλούμε τα σωματεία που θα συμμετέχουν όπως δηλώσουν γραπτώς το ενδιαφέρον τους και τα ονόματα των ατόμων (μέχρι 12, αριθμός που μπορεί να διαμορφωθεί στη συνέχεια αναλόγως) που θα τους εκπροσωπήσουν. Προϋπόθεση συμμετοχής των χορευτών στο Φεστιβάλ είναι να έχουν γεννηθεί από το έτος 1995 και κάτω (να είναι δηλ. 16 ετών και πάνω), να παρακολουθήσουν τουλάχιστον 2 από τις 3 πρόβες και να προσκομίσουν κατά την πρώτη παρουσία τους στην πρόβα τη φωτοτυπία της ταυτότητάς τους για την κράτηση δωματίου. Επισημάνεται επίσης ότι είναι απαραίτητο οι χορευτές να φορούν αθλητικά παπούτσια στη διάρκεια της πρόβας.

Οι πρόβες θα πραγματοποιηθούν τις παραπάνω ημερομηνίες και ώρα 17:00 στο 2ο Κλειστό Γυμναστήριο Χαϊδαρίου (όπισθεν «Κωτσόβολου», επί Λ. Αθηνών 271). Οι Συντονιστές που έχουν εκλεγεί είναι ο κ. Αλεξανδρίδης Κώστας (από την Επιτροπή Χορού της Π.Ο.Ε.), η κα. Βαρυτιμιάδου Σουλτάνα (από το Δ.Σ. του Σ.Πο.Σ. Ν. Ελλάδος και Νήσων) και η κα Εριφύλη Μπακιρλή (από τους χοροδιδασκάλους των σωματείων που παραβρέθηκαν στη συνάντηση της 4ης Σεπτ.). Για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινίσεις περί των διαδικασιών ορίζεται από το Δ.Σ. του Σ.ΠΟ.Σ. ο κ. Νίκος Χατζηδαυιτίδης (6944663766).

Παρακαλούνται όλα τα σωματεία να συμβάλουν στην καλύτερη δυνατή εμφάνιση της Περιφέρειάς μας στην ακριτική Κομοτηνή και ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για τη συνεργασία.