Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΩΝΑΚΙΩΝ "ΠΟΝΤΟΣ"

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Αλωνακίων «Πόντος» σας προσκαλεί στις τετραήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει στις 7, 8, 9 και 10 Σεπτεμβρίου 2011.

Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στις 7 μ.μ. θα τελεστεί εσπερινός και λιτανεία της εικόνας της Παναγίας, την οποία έφεραν οι πρόγονοι μας από τον Πόντο κατά τον ξεριζωμό.

Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στις 9 π.μ. θα τελεστεί η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό "Γεννήσεως της Θεοτόκου" Αλωνακίων. Το απόγευμα στις 9.30 μ.μ. στην αίθουσα του Συλλόγου θα γίνουν παρουσιάσεις Ποντιακών Χορευτικών Συγκροτημάτων,από την Κρύα Βρύση Γιαννιτσών και την Μενεμένη Θεσσαλονίκης, καθώς και τα χορευτικά του Συλλόγου.

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στις 6.30 μ.μ. στον εξωτερικό χώρο του Συλλόγου θα λάβουν χώρα Παιδικά Παιχνίδια και Αθλήματα, στις 9 μ.μ. στην αίθουσα του Συλλόγου το Παιδικό Θεατρικό τμήμα του Συλλόγου θα παρουσιάσει ένα απόσπασμα από το έργο της Μαρίας Βαφειάδου - Μαυροπούλου "ΟΙ ΚΡΥΦΟΙ" και στις 9.30 μ.μ. θα ακολουθήσει Θέατρο Σκιών με τον Καραγκιόζη.

Τις εκδηλώσεις κλείνει το Μεγάλο Ποντιακό Γλέντι το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 10 μ.μ. στην αίθουσα του Συλλόγου με τους εξής καλλιτέχνες: Αλέξη Παρχαρίδη, Πέλα Νικολαΐδου και Γιάννη Θεοδωρίδη στο τραγούδι, Σανίδη Γιάννη, Ξενιτόπουλο Δημήτρη και Αντωνιάδη Κυριάκο στην λύρα, Ματσαρίδη Τάσο στο αγγείο, Αντωνιάδη Αλέξανδρο στο νταούλι και Θεοδωρίδη Δημήτρη στο αρμόνιο.

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Αλωνακίων σας περιμένει, όπως κάθε χρόνο να περάσουμε ένα αξέχαστο τετραήμερο πολιτισμού.


Μορφωτικός Σύλλογος Αλωνακίων "Πόντος"
Αλωνάκια - Κοζάνη
T.Θ. 123
Τ.Κ. 50100
Τηλ. - Fax: 2461091007
www.mspontos-alonakion.gr
info@mspontos-alonakion.gr