Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Η ανοησία σας δεν έχει όρια! Κανένας σεβασμός για τίποτα πλέον;


του Θεόφιλου Κωτσίδη

Αναριωτιέμαι πολλές φορές αν υπάρχουν πανεπιστήμια ή σχολές μέσα από τα οποία μπορείς να σπουδάσεις τη βλακεία και τη χαζομάρα, την πρόκληση και την ανοησία ή αν αυτή είναι έμφυτη!

Το να μη γνωρίζεις δεν είναι κακό! Το να τοποθετείσαι όμως, μη γνωρίζοντας, είναι!

Η ασυδοσία και το "άσυλο" που δίνουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στον κάθε "φερόμενο" ως δημοσιογράφο δεν έχει όρια!

Αφορμή γι' αυτή τη μικρή έκρηξη αποτελεί το άρθρο του Νίκου Ζαχαριάδη στο Protagon.gr με τίτλο: "Σαμαράς προτείνει Παναγία Σουμελά για πρόσωπο κοινής αποδοχής!".

Είναι τουλάχιστον ανήθικο και προσβλητικό να χρησιμοποιούνται τέτοιοι τίτλοι για να περιγράψετε την εμπάθεια σας για κάτι!

Αλήθεια:
- Ασχοληθήκατε ποτέ με σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τον Ποντιακό Ελληνισμό;
- Ασχοληθήκατε ποτέ με το νομικό και διοικητικό καθεστώς του Ιερού Ιδρύματος "Παναγία Σουμελά" και την κατάσταση που εκεί επικρατεί με το οικογενειακρατικό καθεστώς που αγγίζει τον μισό αιώνα πλέον;
- Η μήπως ασχοληθήκατε με την περσινή ιστορική Θεία Λειτουργία που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά στην Τραπεζούντα μετά από 90 περίπου χρόνια και αποτέλεσε ένα από τα σπουδαιότερα γεγονότα της χρονιάς ανά τον κόσμο;

Θα ήταν προτιμότερο να ασχοληθείτε με κάποιο από τα παραπάνω θέματα παρά να περιπαίζετε το όνομα του πιο Ιερού συμβόλου του Ποντιακού Ελληνισμού!

Στη διάθεση σας για κάθε βοήθεια, με σοβαρότερα θέματα!