Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Η φιλανθρωπική κίνηση του Ποντιακού Συλλόγου Νεοκαισάρειας «Ο Πόντος»

Η φιλανθρωπική κίνηση του Ποντιακού Συλλόγου Νεοκαισάρειας «Ο Πόντος»
Η φιλανθρωπική κίνηση του Ποντιακού Συλλόγου Νεοκαισάρειας «Ο Πόντος»

Το ποσό των 3.470 ευρώ παρέδωσαν στον θείο της μικρής Ηλιάννας, Κωνσταντίνο Σαρηγιαννίδη, οι διοικήσεις των δυο πολιτιστικών συλλόγων που οργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα στην Κατερίνη.

Ειδικότερα, ο Λαογραφικός Μορφωτικός Ποντιακός Σύλλογος Νεοκαισάρειας «Ο Πόντος» με πρωτοβουλία του Συλλόγου Μεταναστών Νεοκαισαρειωτών Στουτγάρδης οργάνωσαν υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος συναυλία με την συμμετοχή του βαρύτονου Διονύση Τσαουσίδη. Τον καλλιτέχνη συνόδευσε στο πιάνο ο κ. Χατζηνικολάου ενώ σχολίασε τα τραγούδια που παρουσιάστηκαν ο π. Ανδρέας Κονάνος.

Το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε παρέδωσαν στον θείο της μικρής Ηλιάννας, φανερά συγκινημένα, τα μέλη των δυο διοικήσεων, που εξέφρασαν την ευχή τους η μικρή να αντιμετωπίσει με επιτυχία την περιπέτεια της υγείας της και να έχει ταχεία ανάρρωση.

Συγκεκριμένα, στην παράδοση του χρηματικού ποσού παρέστησαν η Πρόεδρος του Λαογραφικού Μορφωτικού Ποντιακού Συλλόγου Νεοκαισάρειας «Ο Πόντος» κ. Ρούλα Παπαδοπούλου, η Αντιπρόεδρος κ. Όλγα Τσιρόγλου, η Γραμματέας Έλενα-Βασιλική Χαλκίδου Καλλέργη, η Ταμίας Ελισάβετ Παπαδοπούλου και τα μέλη: Ευδοξία Τεκτονίδου, Μάρθα Κοσέογλου.

Επίσης παρέστησαν η Πρόεδρος του Συλλόγου Μεταναστών Νεοκαισαρειωτών Στουτγάρδης κ. Αναστασία Χατζηπαυλιδου –Τσαουσίδου και ο Γραμματέας κ. Σάββας Τσαουσίδης.

Πηγή: Ολύμπιο Βήμα