Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

3ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας για τον Άγιο Ευγένιο τον Τραπεζούντιο

3ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας για τον Άγιο Ευγένιο τον Τραπεζούντιο
3ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας για τον Άγιο Ευγένιο τον Τραπεζούντιο

Το Προκόπειο Πολυδύναμο Εκκλησιαστικό Κέντρο, με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, π. Ιουστίνου, προκηρύσσει τον 3ο Διαγωνισμό Έκφρασης & Δημιουργίας για μαθητές, με θέμα τον Άγιο Ευγένιο τον Τραπεζούντιο, Πολιούχο και προστάτη της Καλαμαριάς.

Ο  διαγωνισμός υλοποιείται στο πλαίσιο του θεσμού «Δ΄ Ευγένεια 2019». Απευθύνεται σε μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και αφορά στους παρακάτω τομείς:

- Διαγωνισμός Ζωγραφικής για μαθητές Δημοτικού,
- Διαγωνισμός Ποίησης και Λογοτεχνίας για μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου,
- Διαγωνισμός Δημιουργίας Ψηφιακού Βίντεο για μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου.

Ως τελική προθεσμία υποβολής των αιτήσεων και των έργων έχει ορισθεί η 9η Ιανουαρίου 2019. Τα έργα θα αξιολογηθούν από καλλιτεχνική κριτική επιτροπή. Σε κάθε κατηγορία θα δοθούν Α΄ Β΄ και Γ΄ Βραβεία. Στο Α΄ βραβείο, σε κάθε κατηγορία, απονέμεται χρηματικό ποσό 150 ευρώ. Τα βραβευθέντα έργα θα παρουσιασθούν στο πλαίσιο του θεσμού «Ευγένεια 2019». Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Προκόπειο Πολυδύναμο Εκκλησιαστικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης & Καλαμαριάς που βρίσκεται στην οδό Καραμαούνα 29 στην Καλαμαριά, στον ιστότοπο imkal.gr, στην ηλεκτρονική διεύθυνση polidynamo@gmail.com, και στο τηλέφωνο 2310487292.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Έντυπο συμμετοχής.