Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Πως μπορείτε να συμμετέχετε στο Παγκόσμιο Ποντιακό Φεστιβάλ Κινηματογράφου

Πως μπορείτε να συμμετέχετε στο Παγκόσμιο Ποντιακό Φεστιβάλ Κινηματογράφου
Πως μπορείτε να συμμετέχετε στο Παγκόσμιο Ποντιακό Φεστιβάλ Κινηματογράφου

Η Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων Αυστραλίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και επίσημα ότι από τις 2 Σεπτεμβρίου 2020, ξεκίνησαν οι εγγραφές συμμετοχής στο Παγκόσμιο Ποντιακό Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Η έμπνευση και η υλοποίηση αυτού του μοναδικού εμπνευσμένου από μια ομάδα νεαρών παιδιών, τρίτης και τέταρτης γενιάς που καλά καλά δεν γνωρίζουν ελληνικά, αλλά γνωρίζουν το πόσο σημαντικό είναι να προβάλουν την καταγωγή τους την ιστορία τους και τις παραδόσεις που έμαθαν από τις προηγούμενες γενιές, άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά και να γίνεται μια πραγματικότητα.

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας συγχαίρει το τμήμα νεολαίας υπενθυμίζει για άλλη μια φορά την σημαντικότητα αυτού του εγχειρήματος, αυτής της προσπάθειας να μπορέσει να καθιερώσει ένα τέτοιο φεστιβάλ κινηματογράφου που θα έχει την μοναδική σφραγίδα του Ποντιακού μας Πολιτισμού.

Παρακάτω θα βρείτε όλους τους σχετικούς συνδέσμους που θα σας οδηγήσουν βήμα βήμα στην συμμετοχή σας στο 1ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Ποντιακού Κινηματογράφου.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω σύνδεσμο εδώ για να υποβάλετε την ταινία σας.

Οδηγός βήμα προς βήμα για τη φόρμα συμμετοχής:
1. Κατεβάστε τη φόρμα υποβολής από τον σύνδεσμο στο βιογραφικό μας.
2. Διαβάστε τους όρους και κανονισμούς.
3. Συμπληρώστε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στη φόρμα συμμετοχής.
4. Στείλτε μας τα στοιχεία της φόρμας και της ταινίας σας μέσω email στη διεύθυνση: youth@pontos.org.au.