Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Εκλογές για νέο Δ.Σ. πραγματοποιούν οι «Κομνηνοί» στην Εύβοια

Εκλογές για νέο Δ.Σ. πραγματοποιούν οι «Κομνηνοί» στην Εύβοια
Εκλογές για νέο Δ.Σ. πραγματοποιούν οι «Κομνηνοί» στην Εύβοια

Ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Εύβοιας «Οι Κομνηνοί» προσκαλεί τα μέλη του συλλόγου σε εκλογική & απολογιστική γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στη Χαλκίδα την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 στις 11:00 π.μ. στα γραφεία του Συλλόγου στη Χαλκίδα, οδός Ερετρίας 5 (πρώην ΠΙΚΠΑ).

Θέματα ημερήσιας διάταξης
1) Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα Γ.Σ.
2) Διοικητικός & Οικονομικός Απολογισμός 2021-2022.
3) Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.
4) Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.
5) Διεξαγωγή εκλογών.

Οι καταθέσεις υποψηφιοτήτων για το Δ.Σ. ή την εξελεγκτική επιτροπή, υποβάλλονται γραπτώς στα μέλη του απερχόμενου συμβουλίου, είτε μέσω email στο komninoi.evia@gmail.com έως την Τετάρτη 14/6/23.

Τα μέλη της Γ.Σ. έχουν τη δυνατότητα εφόσον το επιθυμούν - και για την διευκόλυνση της όλης διαδικασίας κατά τις εργασίες της συνέλευσης – να λάβουν σε αντίγραφο ή και ηλεκτρονικά το αρχείο του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού από τη γραμματεία του συλλόγου κατόπιν επικοινωνίας με τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ.

Αντίγραφα του αρχείου αυτού όπως κάθε φορά θα μοιραστούν και κατά τις εργασίες της Συνέλευσης.

Για τη συμμετοχή στην Γ.Σ και την εκλογική διαδικασία τα μέλη μπορούν να τακτοποιήσουν τις ταμειακές τους υποχρεώσεις είτε κατόπιν επικοινωνίας με τα μέλη του Δ.Σ το προσεχές διάστημα, είτε κατά την είσοδο στο χώρο της συνέλευσης αυθημερόν.