Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2025

Ποντιακό θέατρο και γλέντι από τους φοιτητές στη Λάρισα

Ποντιακό θέατρο και γλέντι από τους φοιτητές στη Λάρισα
Ποντιακό θέατρο και γλέντι από τους φοιτητές στη Λάρισα

Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2025 στις 8 μ.μ., ο Τάκης Βαμβακίδης με την υποστήριξη του Μορφωτικού Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Ν. Λάρισας «Το Ροδάφνον», φέρνει την παράσταση «Ο άνθρωπος 'ς σο σπελ».

Μία ποντιακή κωμωδία σε σκηνοθεσία Γιάννη Ζουγανέλη που έρχεται για να προσφέρει γέλιο στο κοινό. Συμμετέχει ο Τάκης Βαμβακίδης με τα μέλη του συλλόγου Γιάννη Ζυρπιάδη και Δήμητρα - Μαρία Αναστασίου ως guest εμφάνιση. Θα συμμετέχει επίσης το χορευτικό του συλλόγου.

Μετά το πέρας της παράστασης θα ακολουθήσει, ποντιακό και λαϊκοδημοτικό γλέντι με τους μουσικούς, Κοσκερίδη Χρήστο (λύρα - τραγούδι), Παπαδόπουλο Ραφαήλ (νταούλι - λύρα ), Παναγούλη Παναγιώτη (λαούτο). Τιμή συμμετοχής:25 ευρώ (10 θεατρικό /15 χορός). Η παράσταση και ο χορός θα πραγματοποιηθούν στο κτήμα «Βερσαλλίες» (5ο χλμ. Λάρισας - Αμπελώνος). Κρατήσεις εισιτηρίων και πληροφορίες: 6981172047.