Τρίτη 29 Ιουλίου 2008

ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Θεσσαλονίκη, 29-7-2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ευρεία σύσκεψη υπό την προεδρία του κ. Γιώργου Παρχαρίδη, προέδρου της Π.Ο.Ε., πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 26 Ιουλίου, στη Λέσχη Ποντίων Νομού Καβάλας, με θέμα την 4η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας.

Στη σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν μέλη του Δ.Σ της Π.Ο.Ε., εκπρόσωποι της ποντιακής νεολαίας και των ποντιακών σωματείων της περιοχής και πολλά στελέχη της αυτοδιοίκησης συζητήθηκαν οι οργανωτικές λεπτομέρειες και η χρηματοδότηση της συνάντησης.

Οι εκπρόσωποι των αρχών εξέφρασαν την αμέριστη υποστήριξή τους, ηθική και υλική, στην 4η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας την επιτυχία της οποίας θεωρούν δεδομένη.

Για τρεις ημέρες 29, 30 και 31 Αυγούστου η Καβάλα θα είναι το επίκεντρο της ποντιακής νεολαίας και θα φιλοξενήσει νέους και νέες εκπροσώπων των ποντιακών σωματείων από κάθε γωνιά της Ελλάδος που θα συζητήσουν για την ποντιακή ιδέα και το μέλλον της παράδοσης, καθώς επίσης για την υποδοχή και κοινωνική ένταξη των Ελλήνων της πρώην Ε.Σ.Σ.Δ στην χώρα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν: η κα. Άννα Ζήκου εκπρόσωπος του Νομάρχη Καβάλας, ο κ. Χριστόδουλος Μιχαλάκης εκπρόσωπος του Δημάρχου Καβάλας, ο κ. Νίκος Κούτρας δημοτικός Σύμβουλος Καβάλας, ο κ. Γιάννης Τσακαλίδης δήμαρχος Ορεινού, ο κ. Πασχάλης Φιλόσογλου αντιδήμαρχος Φιλίππων, ο κ. Τασίου Αναστάσιος εκπρόσωπος του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Γ.Καλατζή. Στη σύσκεψη παραβρέθηκε και ο κ. Παναγιώτης Σελβιαρίδης Καβαλιώτης στην καταγωγή, αναπληρωτής καθηγητής Ιατρικής του Α.Π.Θ.

































ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
Λ.ΝΙΚΗΣ 1
Τ.Κ. 54624
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ:2310227822
FAX:2310227213
www.poe.org.gr
info@poe.org.gr