Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΛΒΕΤΙΑΣ

Η Ένωση Ποντίων Ελβετίας διοργανώνει στα πλαίσια των πολιτιστικών της δραστηριοτήτων την πατροπαράδοτη κοπή της Βασιλόπιτας στις 17 Ιανουαρίου 2009 (19:00-04:00) στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Αγίου Δημητρίου Ζυρίχης (Rousseaustrasse 17, Zürich).

Την εκδήλωση μας θα τιμήσει με την παρουσία του ένα νέο παιδί, Πόντιος τραγουδιστής, βγαλμένος μέσα από τα σπλάχνα της ποντιακής ξενιτιάς, ο Κώστας Πανίδης που θα έρθει από το Μόναχο αποκλειστικά για τη βραδιά μας. Στον κεμεντζέ (ποντιακή λύρα), αλλά και ως φωνή θα τον συνοδεύσει ο καταξιωμένος Πόντιος καλλιτέχνης Αντώνης Νικηφορίδης, ο οποίος θα έρθει από το Dortmund της Γερμανίας ειδικά για την εκδήλωση μας. Στο ταούλ’ μαζί μας ο Αλέκος Θεοδοσιάδης από το Reutlingen της Γερμανίας. Τέλος στο λαϊκό και δημοτικό πρόγραμμα θα είναι αυτή τη φορά μαζί μας το τοπικό συγκρότημα „Φαντασία“ (www.band-fantasia.ch) που θα μας κρατήσει συντροφιά με το πλούσιο του πρόγραμμα. Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε την συμμετοχή των χορευτικών τμημάτων μας, που αποτελούν το καμάρι της Ένωσης.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


The Association of the Pontian Greeks in Switzerland is organizing its traditional New-Years Gathering on the 17th of January 2009 (19:00-04:00) in the Festivities Hall of the Greek-Orthodox Church Church of Holy Dimitrios (Rousseaustrasse 17, Zurich).

For our gathering we have invited three artists from Germany, which are Kostas Panidis (singer), Antonis Nikiforidis (kementze) and Alekos Theodosiadis (taoul). Of course our local band "Fantasia" will also participate... and last but for sure not least, all our dance groups will perform! We expect you all and are pleased about your attendance!

FREE ENTRANCE


ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΛΒΕΤΙΑΣ
ASSOCIATION OF THE PONTIAN GREEKS IN SWITZERLAND
Griechischer Verein Pontion
Dennlerstrasse 14
8048 Zürich, Switzerland
www.opontos.ch
info@opontos.ch