Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2009

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑΣ

Το Σάββατο 31 Ιανουαρίου θα γίνει το Ετήσιο Συναπάντεμα των Τριανταφυλλιωτών στο "ΠΑΡΑΚΑΘ". Ο Σύλλογος μας καλεί όλα τα μέλη του σε μια εκδήλωση με την οποία φιλοδοξεί να καλύψει το κενό της μεταξύ μας επικοινωνίας και να αναδείξει όλα αυτά που μας ενώνουν μέσα από τον δρόμο της Παράδοσης τον δρόμο που όλοι διανύουμε μαζί ξεκινώντας από την ίδια αφετηρία και έχοντας τον ίδιο προορισμό, που δεν είναι άλλος από την προσήλωση στις κοινές αξίες, τα ιδανικά και τις παραδόσεις μας.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, το μικρό χορευτικό μας θα παρουσιάσει χορούς της Πατρίδας αποδεικνύοντας ότι και τα παιδιά μας, μας ακολουθούν στον δρόμο αυτό.

Σας προσκαλούμε σε ένα Ποντιακό γλέντι με τους: Κώστα Σιαμίδη, Αχιλλέα Βασιλειάδη, Δημήτρη Πιπερίδη, Βασίλη Τοπαλίδη (ο αδερφός του κεμεντζετσή μας, του Δημήτρη) και άλλων, στο κατώφλι του καινούριου χρόνου τον οποίο σκοπεύουμε να υποδεχθούμε με αισιοδοξία, σ'εναν Κατεξοχήν Παραδοσιακό χώρο: στο Ποντιακό Κέντρο "ΠΑΡΑΚΑΘ".

Ευχή μας είναι, φέτος να γίνουμε περισσότεροι, ενισχύοντας έτσι το ηθικό όλων αυτών που εργάζονται αδιάκοπα και ακούραστα για τον Σύλλογο μας αλλά και τον ίδιο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ποντίων Τριανταφυλλιάς αφού από την συμμετοχή όλων στις εκδηλώσεις του εξαρτάται η καλή λειτουργία του βιωσιμότητά του.

Πληροφορίες για την τιμή εισόδου: 6944838680.


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑΣ
Παν. Τσαλδάρη 3
Σταυρούπολη - Θεσσαλονίκη
Τ.Κ. 56430
Τηλ. & Fax 2310600626
Kιν. 6944911886
www.syllogos-triantafyllias.blogspot.com
triantafyllia1980@hotmail.gr