Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ & ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΠΟΝΤΙΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ "Ο ΚΑΥΚΑΣΟΣ"

Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009 η ΤΕΔΚΝΑ (Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Ν. Αττικής ), σε συνεργασία με τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ και τους Δημοτικούς Αθλητικούς Οργανισμούς των Δήμων Αττικής, προκηρύσσουν Αγώνα Δρόμου 10 χλμ. σε Δημόσια Οδό με την επωνυμία
« Μαραθώνιος Ειρήνης – Συμπαράστασης στο Λαό της Παλαιστίνης».

• 10.00 Ελευσίνα: Πριν την εκκίνηση θα διεξαχθεί Λαμπαδηδρομία από τον Αρχαιολογικό Χώρο της Ελευσίνας ( ώρα 10:00), μέχρι την Αφετηρία του αγώνα των 10χλμ, στην είσοδο της Μονής Δαφνίου, όπου θα γίνει μικρή τελετή και το άναμμα Βωμού.

• 11.30 Μονή Δαφνίου: Αφετηρία διαδρομής

• 11.45 Αιγάλεω: Άφιξη δρομέων δια της Ι. Οδού και συνέχεια διαδρομής προς το σύνταγμα (Διαδρομή: μέσω της Ιεράς Οδού, Πειραιώς – Ομόνοια - Σταδίου, Σύνταγμα)

• 14.30 Σύνταγμα: Θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις με παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα της πόλης του Αιγάλεω.

• 17.30 Σύνταγμα: Θα ακολουθήσει η Συναυλία αγάπης με συμμετοχή σημαντικών καλλιτεχνών.

Στις 15.00 « O ΚΑΥΚΑΣΟΣ » θα συμμετάσχει σε αυτή την εκδήλωση παρουσιάζοντας μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα τους παραδοσιακούς χορούς με συνοδεία ζωντανής μουσικής από λύρα, νταούλι και αγγείο – ζουρνά, τον ποντιακό Ελληνισμό εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την συμπαράστασή του στον Παλαιστινιακό Λαό.

Σκοπός των διοργανωτών και του συλλόγου μας, είναι να στείλουμε ένα ηχηρό Μήνυμα Ειρήνης, καταδικάζοντας και καταγγέλλοντας την ωμή βία που ασκείται επί σειρά ετών στον Παλαιστινιακό Λαό.

Μήνυμα συμπαράστασης από το Δ.Σ.


Μουσικοχορευτική & Πνευματική Εστία Ποντίων & Φίλων Αιγάλεω «Ο ΚΑΥΚΑΣΟΣ»
Αγ. Βασιλείου 50, Αιγάλεω
Τ.Κ. 12244
Τηλ. - FAX: 2105618785
kaukasos@yahoo.com