Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΒΕΡΟΙΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας στο οικογενειακό κέντρο «Ακρίτας Live» στην Πατρίδα. Η αίθουσα του κέντρου γεμάτη με αγαπητά μέλη και φίλους της Λέσχης που με την αγάπη τους προς την παράδοση δημιούργησαν μια πολύ ωραία και ζεστή ατμόσφαιρα. Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικά θαυμάσιο, πολύ κέφι και κυριολεκτικά έγινε μεγάλο ξεφάντωμα στο οποίο συμμετείχαν όλοι οι παρευρισκόμενοι με την ψυχή τους.

Βέβαια καταλυτικό ρόλο έπαιξαν οι καλλιτέχνες μας που έδωσαν ό,τι είχαν για να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και ήταν στη λύρα ο Φάνης Κουρουκλίδης, ο Ανδρέας Κουγιουμτζίδης, ο Ανδρέας Μαυρόπουλος και ο Θεόδωρος Βεροιώτης και στο τραγούδι ο Κώστας Θεοδοσιάδης, ο Μπάμπης Ιορδανίδης, ο Σταύρος Σαββίδης και ο Θεόδωρος Βεροιώτης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές του Νομού Ημαθίας Μιχάλης Χαλκίδης και Τάσος Σιδηρόπουλος, ο Αντινομάρχης Γεώργιος Σουμπέκας, η Δήμαρχος Βέροιας Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου - Γεωργιάδη με το σύζυγό της Θανάση Γεωργιάδη, ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Σουμελίδης, ο Δημοτικός σύμβουλος Ηρακλής Σοφιανίδης, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου του δημοτικού διαμερίσματος Τριποτάμου Γιάννης Ταρασίδης, η εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος Δώρα Μπαλτατζίδου, η πολιτευτής Αντωνία Χαρίση και ο θεματοφύλακας της ποντιακής παράδοσης Τσάρτυλος. Παρευρέθηκαν οι ποντιακοί σύλλογοι Αλεξάνδρειας, Πατρίδας, Νικομήδειας, Μίεζας, ο σύλλογος Ξυρολίβαδου και ο πολιτιστικός σύλλογος Ξυλοτύμβου από την Κύπρο μας.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στην επιτυχία της εκδήλωσης αυτής και βεβαίως τους χορηγούς: Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Μαυρίδης- Ψαρράς Ο.Ε., Αφοι Τρανίδη Κοσμήματα, Αφοι Κάτσιανου Έπιπλα- Κολινδρός Πιερίας, Πλατιώτης Ιωάννης Έπιπλα- Αλεξάνδρεια, Δρανίδης Λάζαρος Σιδηρικά Είδη, EXPERT Τσανασίδης- Ιωαννίδης Ηλεκτρικά Είδη, Γραφείο Γεν. Τουρισμού Αλατζίδου Ελένη, Μητσιγκόλας- Πάσχος Δομικά Κεραμικά προϊόντα, Μελικιώτης Γεώργιος «light κοτόπουλα», Λυμούσης Αντώνιος Είδη Υγιεινής- Υδραυλικά, Καλπάκη Έπιπλα Κουζίνας, Σχολή Οδηγών Τορλακίδη, "Το Ψάρι στη Βέροια" Τσιλιγκερίδης, Λογιστικό Γραφείο Μπαλτατζίδου Θεοδώρα.

Για το Δ.Σ.
Έφορος Εκδηλώσεων
Σαρημιχαηλίδης Παύλος


ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΒΕΡΟΙΑΣ
Λ. Πορφύρα 1, Πανόραμα
Βέροια
Τ.Κ. 59100
Τηλ.
2331072060
Fax 2331028356
www.elverias.gr
info@elverias.gr