Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ"

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η Ποντιακή Βραδιά που οργάνωσαν στις 23.04.2009 οι «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» στην Παλιά Επτάλοφο. Η επιτυχία της εκδήλωσης ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης στο Κιλκίς τις επόμενες ημέρες. Η προσέλευση του κόσμου ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα πριν ακόμα αρχίσει ο Εσπερινός στο εκκλησάκι της Ζωοδόχου Πηγής.

Παρόλο που το βράδυ ο υδράργυρος κατέβηκε αρκετά, το μικρό και μεσαίο χορευτικό του συλλόγου ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη με τους χορούς που παρουσίασε υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου κ. Θεόδωρου Ζολώτα, ο οποίος απέδειξε σε λιγότερο από εφτά μήνες, ότι με σωστή διδασκαλία και αγάπη για τους χορούς και την παράδοση, τα πάντα είναι εφικτά και υπόσχεται πως οι επόμενες εμφανίσεις του χορευτικού θα είναι ακόμη καλύτερες και αρτιότερες.

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και ενθουσιασμού τέσσερις χορευτές του πρώτου χορευτικού του συλλόγου το 1995 παρουσίασαν μία εντυπωσιακή Σέρρα.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δεκάδες εθελοντές που επί 10 τουλάχιστον ημέρες βοήθησαν στη διαμόρφωση του χώρου, στο ψήσιμο και τη διανομή των τροφίμων και των ποτών καθώς και στο συμμάζεμα του χώρου ώστε να είναι όλα όμορφα και καθαρά όπως αρμόζει σε αυτόν τον υπέροχο χώρο.


Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ»
Επτάλοφος Κιλκίς
Τ.Κ. 61100
Τηλ. - Φαξ: 2341062404
akriteseptalofou@yahoo.gr
akriteseptalofou@gmail.com