Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΒΕΡΟΙΑΣ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αιμοδοσίας, το Δ.Σ. της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες που συμμετείχαν στην αιμοδοσία που διοργάνωσε η Ε.Λ.Β. τη Τρίτη 19 Μαΐου 2009, στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βέροιας, στα πλαίσια των εκδηλώσεων της «μαύρης» επετείου της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, που τίμησαν και φέτος τη συγκεκριμένη εκδήλωση αιμοδοσίας και προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας.

Συγκεκριμένα τους εθελοντές αιμοδότες:

1. Αναστασιάδης Α. Αναστάσιος, επιχείρηση «MAΡΜΑΡΟΝ»
2. Αναστασιάδης Γ. Αναστάσιος, επιχείρηση «ΜΑΡΜΑΡΟΝ»
3. Ασβεστάς Βασίλης, Χοροδιδάσκαλος Ε.Λ.Β.
4. Ζευγαρόπουλος Λάζαρος, Εφ. Δημοσίων Σχέσεων Ε.Λ.Β.
5. Κουμπουλίδης Λάζαρος, Πρόεδρος Ε.Λ.Β.
6. Μινασίδης Αριστοτέλης, από το Δήμο Βέροιας
7. Μπαλτατζίδου Δώρα, από την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος (Π.Ο.Ε.)
8. Μωυσιάδου Ελένη, μέλος Ε.Λ.Β.
9. Νικολαΐδης Στέλιος, μέλος Ε.Λ.Β.
10. Νίκου Κωνσταντίνος, επιχείρηση «Ζ-Κ» Επαγγελματικοί Εξοπλισμοί
11. Ξενιτόπουλος Νικόλαος, Γραμματέας Ε.Λ.Β.
12. Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος, Έφ. Τμημάτων Ε.Λ.Β.
13. Πουλτίδου-Μπουζίνη Κική, από το Τμήμα Θεάτρου Ε.Λ.Β.
14. Σάρρας Αχιλλέας, επιχείρηση «ΣΑΡΡΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ»
15. Σταμάτη Ευτυχία, μέλος Ε.Λ.Β.
16. Τογκουσίδου Ευαγγελία, πρόεδρος Νεολαίας Ε.Λ.Β.
17. Τσαντεκίδης Μιχάλης από τη Νομαρχία Ημαθίας
18. Φωτιάδης Γεώργιος, μέλος Ε.Λ.Β.
19. Μαχαίρας Αθανάσιος, Δημοτική Αστυνομία
20. Φιλίκα Ελπίδα, μέλος Ε.Λ.Β.

Επίσης, ευχαριστούμε όλους όσους προσήλθαν για αιμοδοσία, αλλά τελικά κρίθηκε σκόπιμο να μην προβούν σε αυτήν, καθώς και όλους τους ιδιώτες, εκπροσώπους και φορείς που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και ιδιαίτερα το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βέροιας.

Ενημερώνουμε όσους επιθυμούν να δώσουν αίμα και δεν πρόλαβαν να το πράξουν κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης αιμοληψίας, ότι μπορούν να προσέρχονται τις καθημερινές πρωί 09.00 -13.00 και απόγευμα 18.00-20.00 (Σάββατο και Κυριακή μόνο πρωί) στο Νοσοκομείο Βέροιας και να δηλώνουν ότι προορίζεται για την Τράπεζα Αίματος της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας (τηλ. Αιμοδοσίας 2331029600).

Τέλος ευχόμαστε η αιμοδοσία, ως πράξη ανθρωπιάς και αγάπης, να βρει στο μέλλον όλο και περισσότερους μιμητές, για να πληθύνουν τα χαμόγελα συνανθρώπων μας, για τους οποίους αποτελεί ζωτική ανάγκη.


ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΒΕΡΟΙΑΣ
Λ. ΠΟΡΦΥΡΑ 1
Τ.Κ. 59100
ΒΕΡΟΙΑ
Τηλ. 2331028356
Fax 2331072060
www.elverias.gr
info@elverias.gr