Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Πράξη αγάπης από την ΑΕ Ποντίων

Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών και Διοίκησης μοίρασε δώρα στα παιδιά του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ.

Σε μια πράξη αγάπης προχώρησε χθες το απόγευμα (11-12-2009) η Διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Ποντίων Κατερίνης, μοιράζοντας δώρα στα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Κατερίνης, με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Την αντιπροσωπεία της ΑΕ Ποντίων υποδέχτηκε ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΔΑΚ κ. Κώστας Κελαϊδίτης, ο οποίος τους ευχαρίστησε για την ευγενική τους προσφορά και ευχήθηκε καλές γιορτές, αλλά και πολλές ποδοσφαιρικές -και όχι μόνο- επιτυχίες για την ομάδα της ΑΕ Ποντίων.

Την αντιπροσωπεία της ΑΕ Ποντίων Κατερίνης αποτελούσαν από μέρους της Διοίκησης ο πρόεδρος Θεόδωρος Παπαδόπουλος, ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Οδ. Σαββίδης, ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Μπέζας, ο Ταμίας Σταύρος Τσενικλής και ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Χάρης Παναγιωτίδης, ενώ από την πλευρά των ποδοσφαιριστών παραβρέθηκαν οι Σαρρής, Ουσταμπασίδης, Πεϊδης, Μπαλαμπάνης, Ευφραιμίδης, Μαυρίδης, Μπαγλαρίδης, Βεϊδαμενίδης, Ταρασιάδης, Καλουσίδης, Κ. Παπαδόπουλος, και Ι. Παπαδόπουλος.