Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ & ΦΙΛΩΝ

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων σας ενημερώνουν για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του συλλόγου για τον μήνα Δεκέμβριο 2009.

- Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009 η χορωδία του συλλόγου θα ψάλει τα παραδοσιακά ποντιακά κάλαντα στο «άναμμα» του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στο Κονταξοπούλειο δημοτικό γυμναστήριο καλεσμένη από τον Δήμο Ωραιοκάστρου.

- Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009 η χορωδία του συλλόγου μεταβαίνει στο Μυλότοπο Γιαννιτσών για μια εμφάνιση.

- Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009 καλεσμένη πάλι η χορωδία μας από τον Δήμο Μενεμένης θα εμφανισθεί στις 19.30 στο θέατρο Άνετον στη Θεσ/νίκη.

- Την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009 ένα χορευτικό τμήμα του συλλόγου θα εμφανιστεί στο κλειστό γυμναστήριο της Πολίχνης στη Θεσ/νίκη σε ποντιακή συναυλία αλληλεγγύης που διοργανώνει η λέσχη ποντίων αστυνομικών Θεσ/νίκης.

- Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009 τα μέλη των παιδικών και εφηβικών τμημάτων του συλλόγου θα παρακολουθήσουν την παιδική θεατρική παράσταση στο Βασιλικό Θέατρο «Ο Σιμιγδαλένιος».

- Στις 24 Δεκεμβρίου 2009 μέλη και φίλοι του συλλόγου θα ψάλουν τα παραδοσιακά κάλαντα των Χριστουγέννων των ποντίων στο Ωραιόκαστρο.

- Επίσης στις 31 Δεκεμβρίου 2009 πάλι μέλη και φίλοι του συλλόγου θα ψάλουν τα παραδοσιακά κάλαντα των Ποντίων της Πρωτοχρονιάς στο Ωραιόκαστρο.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι ο σύλλογός μας συγκεντρώνει υλικό για να κάνει δωρεά σε είδος ενόψει Χριστουγέννων στο παιδικό χωριό SOS στο Πλαγιάρι Θεσ/νίκης. Οι υπεύθυνοι του παιδικού χωριού μας ενημέρωσαν ότι χρειάζονται: χαρτικά είδη σπιτιού, λάδι, εκπαιδευτικά βοηθήματα και γραφική ύλη.

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να συνεισφέρουν με όποιο τρόπο μπορούν στην προσπάθειά μας συγκεντρώνοντας τις προσφορές σας στα γραφεία του συλλόγου.


Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου & Φίλων
Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου
Οδός Θεσσαλονίκης-Μελίνας Μερκούρης
Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης
Τ.Κ. 57013
Τηλ. & Fax: 2310694652
www.oraman.eu
oraman@oraman.eu