Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

«Μοίρασε κι εσύ ένα χαμόγελο»

«Μοίρασε κι εσύ ένα χαμόγελο»


Ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Νομού Αττικής και η Α.Ο. Ελλάς Ποντίων, διοργανώνουν στις 2 Ιανουαρίου 2011 εκδήλωση στο γήπεδο Ορυζομύλων στο Αιγάλεω (Ορυζομύλων και Λυκαβηττού γωνία), για να στηρίξουν το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Φέρτε κι εσείς τα παιδιά σας να διασκεδάσουν με τη ψυχή τους από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, κάνοντας αθλοπαιδιές και γνωρίζοντας από κοντά επώνυμους από τον καλλιτεχνικό χώρο και τον χώρο της τηλεόρασης, όπως οι Μάρκος Σεφερλής, Τόνι Δημητρίου, Γιάννης Μαρακάκης κ.ά., τον χώρο του τραγουδιού, αλλά και τον χώρο του αθλητισμού όπως ο Βλάσης Μάρας (πρωταθλητής Ευρώπης στη γυμναστική), Χρήστος Πατσατζόγλου (ποδόσφαιρο) και Ηλίας Κυριακίδης (ποδόσφαιρο).

Θα μπορέσουμε όλοι μαζί να μοιράσουμε λίγη ευτυχία στα παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Όπως και στα δικά σας παιδιά που θα παίξουν με κλόουν, θα μοιραστούν συμβολικά δώρα και θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα από τους επίσημους προσκεκλημένους μας.

Η «γιορτή» που διοργανώνουμε γι’ αυτόν τον ιερό σκοπό, θα ξεκινήσει με αγώνες ακαδημιών των σωματείων Ελλάς Ποντίων, Αρης Αμφιάλης, Ν. Φάληρο, ΠΑΕ ΠΑΟ Ρουφ και Αετός Κορυδαλλού, ενώ θα ακολουθήσει και φιλικό παιχνίδι 30 λεπτών μεταξύ επίλεκτης ομάδας της Ελλάδας Ποντίων-Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών Ν. Αττικής και της ομάδας των ηθοποιών.

Στη συνέχεια, θα παρουσιαστούν παραδοσιακά χορευτικά, αθλητικές επιδείξεις και τη γιορτή μας θα κλείσουν επώνυμοι καλλιτέχνες με κέφι, χαρά και τραγούδι.

Στήριξε κι εσύ αυτή τη προσπάθεια.

Μοίρασε κι εσύ ένα χαμόγελο…


Λεπτομέρειες στα τηλέφωνα 6974130113 και 2105616720

Χορηγός επικοινωνίας: Sentra FM, Ακρίτες του Πόντου