Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ "Η ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ"

Με δύο Χρυσά και ένα ασημένιο επέστρεψαν οι νεαροί αθλητές πάλης της πόλης μας από Διεθνές Τουρνουά Πάλης στο Δημήτροβγραντ της Βουλγαρίας.

Με δύο Χρυσά και ένα ασημένιο επέστρεψαν οι νεαροί αθλητές πάλης του Αθλητικού Συλλόγου Δημοκρίτειο της πόλης μας από το 4ο Διεθνές Τουρνουά Πάλης που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Δημήτροβγραντ της Βουλγαρίας στις 3-4 Δεκεμβρίου 2010.

Τα παιδιά του
Ο Τυφώνας από την Ελλάδα έγραψαν οι εφημερίδες της Βουλγαρίας για την Ελληνική συμμετοχή. Οι νεαροί αθλητές που συμμετείχαν ήταν οι Αυτοφορίδης Χαράλαμπος, Νταβγοπόλοφ Αντώνης, Γκριγκοριάν Αργύρης και Αραμπατζίδης Σπυρίδων στην κατηγορία 2000-2002 καθώς επίσης οι Γκριγκοριάν Νάρεκ, Βίνικ Γιάννης, Γκριγκοριάν Χρήστος και Γκριγκοριάν Γρηγόρης στην κατηγορία 119-1999.

Τα δύο Χρυσά μετάλλια κατάκτησαν οι Γκριγκοριάν Γρηγόρης και Γκριγκοριάν Αργύρης ενώ το ασημένιο ο Γκριγκοριάν Νάρεκ. Οι δύο Χρυσοί αθλητές πήραν επίσης διάκριση στην πρώτη θέση ως προς την τεχνική.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν 270 αθλητές από Ελλάδα, Βουλγαρία. Βοσνία, Ρωσία, Τουρκία, Σκόπια και Μολδαβία.

Οι προπονήσεις των αθλητών λαμβάνουν χώρα στο κλειστό γυμναστήριο των ΤΕΦΑΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης κάθε μέρα από τις 19:00 έως 22:00. Προπονητές είναι ο καθηγητής των ΤΕΦΑΑ Μπάρμπα Γιάννης στην Ελληνορωμαϊκή και ο τέως Ομοσπονδιακός προπονητής Ουζμπεκιστάν Καρυπίσης Θόδωρος στην Ελευθέρα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι δύο προπονητές θα συμμετέχουν το προσεχές διάστημα σε εκπαίδευση σε σχολές Προπονητών σε Φιλανδία και Ισπανία.

Τις προσπάθειες του Αθλητικού Συλλόγου Δημοκρίτειο στηρίζει πάντα ο Δήμος Κομοτηνής καθώς επίσης η περιφέρεια Αν. Μακεδονίας & Θράκης.







Σύλλογος Ποντίων Ν. Ροδόπης "Η Τραπεζούντα"
Κ. Καραμανλή 37
Κομοτηνή
Τ.Κ. 69100
Tηλ. 6942592662
www.trapezounta2002.blogspot.gr
trapezounta2002@yahoo.gr