Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΕΤΗΣ "ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΣΙΝΩΠΕΥΣ"

Ο Σύλλογος του μικρού χωριού μας, της Αρετής Θεσσαλονίκης, ο Μορφωτικός - Πολιτιστικός Σύλλογος Αρετής «Διογένης ο Σινωπεύς», συμμετείχε και αυτή τη χρονιά, στο “Χριστουγεννιάτικο παζάρι” που πραγματοποιήθηκε στους χώρους του Επαρχείου Λαγκαδά, την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010, το οποίο διοργανώθηκε από το Σύλλογο Φίλων καρκινοπαθών παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ» σε συνεργασία με το Επαρχείο Λαγκαδά και με συμμετοχή Συλλόγων, σχολείων κλπ. της επαρχίας μας με σκοπό την ενίσχυση των παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες. Οι γυναίκες, μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας, ετοίμασαν με προθυμία μελομακάρονα, τυρόπιτες, σπανακόπιτες, κολοκυθόπιτες, κέϊκ, γλυκά κουταλιού σε καλαίσθητες συσκευασίες, συνθέσεις, κεριά διακοσμημένα και πολλά άλλα, τα οποία διαθέσαμε προς πώληση στους προσερχόμενους που με προθυμία ανταποκρίθηκαν στον ευγενή σκοπό της εκδήλωσης.

Τα έσοδα του Συλλόγου μας, επτακόσια ευρώ (700) περισσότερα ίσως από κάθε άλλο Σύλλογο που συμμετείχε στην εκδήλωση, διατέθηκαν στο Σύλλογο ΣΤΟΡΓΗ για την προσπάθεια ανέγερσης ξενώνα για τις ανάγκες των παιδιών αυτών. Θέλουμε να συγχαρούμε την Έπαρχο Πόπη Καλαϊτζή για την πρωτοβουλία της αυτή, καθώς και τις κοπέλες και γυναίκες μέλη και φίλους του Συλλόγου μας και σε όσους συμμετείχαν στην προετοιμασία των προϊόντων προς πώληση.

Ονομαστικά τα άτομα, μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας καθώς και συγχωριανοί, που συμμετείχαν με κάθε τρόπο και τα οποία ευχαριστούμε από καρδιάς για την ευαισθησία και την φιλαλληλία τους, είναι τα παρακάτω:

Προκοπίδου Π. Δέσποινα, Αντωνιάδου-Προκοπίδου Ι. Δέσποινα, Ζαχοπούλου Βασιλική, Κριτοπούλου Μαρία, Παπαδοπούλου Ανθούλα, Μουντούνη Νίτσα, Παπαδοπούλου Δέσποινα, Αντωνιάδου Ι. Βασιλική, Σιδηροπούλου Πασχαλίνα, Χατζημιχαήλ Σταυρούλα, Καλού Όλγα, Σιδηροπούλου Μάρω, Παπαδοπούλου Κική, Μίχου Μάρθα, Συμεωνίδου Τασούλα, Μίχου Σοφία, Μίχου Δήμητρα, Προκοπίδου Ανθούλα, Φουντούκη Μάγδα, Ευθυμιάδου Κούλα, Κίκη Γιαννούλα, Σωτηρίου Ζωή, Κοσμίδου Τασούλα, Κοσμίδου Γιώτα, Κίκη Κωνσταντίνα, Σιδηρόπουλος Γιώργος, Κριτόπουλος Πόλης, Προκοπίδης Π. Ανδρέας, Ιωαννίδου – Κατέλα Σοφία, Γιάννα Προκοπίδου, Μανουσάκη Βούλα, Προκοπίδης Δημήτριος.



Μορφωτικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Αρετής «Διογένης ο Σινωπεύς»
Αρετή - Θεσσαλονίκης
Τ.Κ. 57002
Τηλ & Fax: 2351038787, 6977675575
dimipro@hol.gr