Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΒΕΡΟΙΑΣ


Έγινε με επιτυχία η αποκριάτικη παιδική γιορτή στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας


Το απόγευμα του Σαββάτου 26 Φεβρουαρίου 2011, πραγματοποιήθηκε η αποκριάτικη παιδική γιορτή της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο, στο Πανόραμα (Λ. Πορφύρα 1, Βέροια).

Για ακόμη μια χρονιά, οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι φίλοι της Λέσχης ντυμένοι με διάθεση και φαντασία έκαναν την εμφάνιση τους με τις αποκριάτικες στολές τους, σκορπίζοντας το κέφι και μοιράζοντας χαμόγελα. Οι ήρωες των παραμυθιών αλλά και των κινουμένων σχεδίων κέρδισαν και πάλι τις εντυπώσεις.

Η επιτυχία της γιορτής, όπως άλλωστε συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, ήταν αναμενόμενη. Ο χορός, το παιχνίδι αλλά και τα αστεία πειράγματα προκάλεσαν μια καταπληκτική ατμόσφαιρα χαράς και γλεντιού, την οποία διαμόρφωσαν τα μέλη του τμήματος Νέων της Λέσχης με πρωταγωνίστρια την πρόεδρο Ηρώ Φωστηροπούλου.

Τα θετικότατα σχόλια που εκφράστηκαν για την αυξημένη συμμετοχή, για την άψογη διοργάνωση αλλά και για το ευχάριστο κλίμα που δημιουργήθηκε ικανοποίησαν τους διοργανωτές, οι οποίοι υποσχέθηκαν στους προσκεκλημένους την καθιέρωση της γιορτής σε ετήσια βάση.

Τα συγχαρητήρια όλων ανήκουν στους μικρούς «ήρωες» της εκδήλωσης και φυσικά στους γονείς τους που έδωσαν το παρόν διευκολύνοντας και ενισχύοντας τους διοργανωτές.

Όπως πάντα καταλυτική ήταν η βοήθεια και η προσφορά των γυναικών – γονιών: Κατερίνα Τσολακίδου, Αντωνία Μωυσίδου, Άννα Μακρίδου, Λιάδου Νατάσα, Μαντιδιώτου Βαρβάρα, Πορουτσίδου Γαλήνη, Βασιλειάδου Χαρά, Μοράτη Λουκία, Σοφία Φωτιάδου, Αλεξία Τολιοπούλου.


ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΒΕΡΟΙΑΣ
Λ. Πορφύρα 1, Πανόραμα
Βέροια
Τ.Κ. 59100
Τηλ.
2331072060
Fax 2331028356
www.elverias.gr
info@elverias.gr