Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Η τακτική γενική συνέλευση των μελών της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων

Την Κυριακή 10 Απριλίου 2011 πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του Δ.Σ., η τακτική γενική συνέλευση των μελών της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων.

Μετά την εκλογή προεδρείου (Πρόεδρος: Νικόλαος Αποστολίδης, Γραμματέας: Θεανώ Αναστασιάδου) η πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής Θεοδώρα Μοσχοπούλου ανέγνωσε το πόρισμα του ελέγχου επί των οικονομικών πεπραγμένων, το οποίο και υπερψηφίστηκε ομόφωνα απαλλάσσοντας έτσι το Δ.Σ. στον τομέα αυτό. Ακολούθως ο λόγος δόθηκε στον πρόεδρο του Δ.Σ. Ηρακλή Τσακαλίδη ο οποίος αναφέρθηκε στο διοικητικό απολογισμό. Μέσα από την ανάγνωση τεσσάρων σελίδων με επιγραμματική αναφορά των δράσεων του συλλόγου ο πρόεδρος κατέθεσε στην κρίση του σώματος την ουσιαστική του δράση. Όπως ήταν αναμενόμενο, και ο διοικητικός απολογισμός υπερψηφίστηκε ομόφωνα. Κλείνοντας την εκδήλωση, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κατέθεσε τις προγραμματισμένες δράσεις του συλλόγου εντυπωσιάζοντας και το πιο απαιτητικό μέλος με την πολυποικιλότητα τους.

Την Κυριακή 10 Απριλίου 2011 η χορευτική ομάδα ποντιακών χορών μετέβη στο χωριό Βάθη Κιλκίς για να παρουσιάσει το καλλιτεχνικό της πρόγραμμα προσκεκλημένη του εκεί πολιτιστικού συλλόγου «ΔΡΥΣ» στα πλαίσια της γιορτής σαλιγκαριού που για πρώτη φορά ο σύλλογος αυτός διοργάνωσε. Ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία τόσο για τα μέλη της χορευτικής ομάδας όσο και για τους συνοδούς. Σε όλους τους παριστάμενους προσφέρθηκε δωρεάν γεύμα που αποτελούνταν από μακαρίν, σαλιγκάρια και σαλάτα με συνοδεία τσίπουρου. Συντελεστές του γεύματος ήταν ο σύλλογος «ΔΡΥΣ» καθώς και η πρότυπη μονάδα παρασκευής παραδοσιακών εδεσμάτων ΡΑΓΙΑΝ. Περιττεύει να αναφέρουμε ότι στον καθαρά καλλιτεχνικό τομέα το χορευτικό μας έκλεψε για άλλη μία φορά την παράσταση.


ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ & ΦΙΛΩΝ
ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΟΔΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ
Τ.Κ. 57013
ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ
Τηλέφωνο & Fax: 2310694652
www.oraman.eu
oraman@oraman.eu