Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΠΤΑΜΥΛΩΝ Ν. ΣΕΡΡΩΝ "ΑΚΡΙΤΕΣ"

Ο Σύλλογος Ποντίων Επταμύλων Ν. Σερρών "Οι Ακρίτες" συμμετείχε στην 6η Πανελλήνια Χορευτική Συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου το Σάββατο 25 Ιουνίου 2011.

Οι Ακρίτες για ακόμη μια φορά έδωσαν το στίγμα των Ελλήνων της Ανατολής και εξέπληξαν με τον δυναμισμό τους το παρευρισκόμενο πλήθος στο Ανοιχτό Θέατρο Λιμανιού Μεσολογγίου. Μαζί τους συμμετείχαν επίσης το Χορευτικό Τμήμα Ανδραβίδας «Η Εστία», ο Λαογραφικός Σύλλογος Θεοδωριανίτων «Η Κωστηλάτα», ο Σύλλογος Επισκοπής Νάουσας «Φίλιππος» και το Χορευτικό Τμήμα του Ομίλου Μεσολογγίου.

Ο Σύλλογος συμμετείχε επίσης στη λήξη της σχολικής χρονιάς 2010-2011 του ΚΑΑΜΕΑ Σερρών με το τμήμα του μεγάλου μας χορευτικού, που μετά την επανασύνδεση του τον προηγούμενο Οκτώβρη με χοροδιδάσκαλο τον Κο Καρυπίδη Παύλο, έστειλε μηνύματα ανθρωπιάς και αγάπης σε συνανθρώπους μας που την έχουν τόσο ανάγκη. Επίσης πήρε μέρος στην παρέλαση της 29ης Ιουνίου για την επέτειο 98 χρονών από την απελευθέρωση της πόλης των Σερρών από τους Βουλγάρους.

Στο άμεσο μέλλον «Οι Ακρίτες» θα συμμετάσχουν στο εξωτερικό με την εκπροσώπηση της πατρίδας μας σε διεθνές φεστιβάλ, υπό την επίβλεψη της IOV, στη Ρουμανία και πιο συγκεκριμένα στη πόλη Sibiou στις 3-8 Αυγούστου.



Σύλλογος Ποντίων Επταμύλων Ν. Σερρών "Ακρίτες"
Επτάμυλοι Σερρών
Τ.Κ. 62100
Τηλ. & Fax: 2321058522
www.akritesserron.gr
akritesserron@yahoo.gr