Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Συνάντηση του Δημάρχου με το Σύλλογο «Νίκος Καπετανίδης»

Συνάντηση με τους εκπροσώπους του Δ.Σ του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ανοίγοντας τον κύκλο των επαφών που έχει προγραμματίσει η Διοίκηση του Δήμου με συλλόγους και φορείς του τόπου κατά το προσεχές διάστημα.

Στη διάρκεια της συνάντησης εκφράστηκε η αμφίδρομη καλή συνεργασία σε επίπεδο πολιτιστικών δρωμένων της πόλης, και επιβεβαιώθηκε η συνέχιση της συνεργασίας με το Δήμο για νέες εκδηλώσεις με στόχο την αναβίωση του ποντιακού στοιχείου στο Μαρούσι.
Ευρύτερα εξετάστηκαν και ζητήματα που σχετίζονται με την περιοχή των εργατικών κατοικιών όπου αμοιβαία εκφράστηκε η διάθεση για συνεργασία, και από μέρους της Διοίκησης του Δήμου κατέστη σαφές ότι, όπως έχει πράξει και κατά το παρελθόν, θα επιμεληθεί για την επίλυση των όποιων προβλημάτων καθημερινότητας αντιμετωπίζει η γειτονιά.

Στη συνάντηση εκτός από το Δήμαρχο Γιώργο Πατούλη, από την πλευρά του Δήμου συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων Νικόλαος Πέππας, και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης. Το Σύλλογο Ποντίων Αμαρουσίου εκπροσώπησαν στη συνάντηση ο πρόεδρος Δημήτρης Κοσμίδης, και ο αντιπρόεδρος Γιώργος Παπαδόπουλος.

Πηγή: Βορεινή