Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος
Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων
Ν. Θεσσαλονίκης
Λ. Νίκης 1
Θεσσαλονίκη
Τ.Κ. 54624
Τηλ. 2310227822
Fax 2310227213
www.poe.org.gr
thes@poe.org.gr

Eτήσια Τακτική Περιφερειακή Σύνοδος των μελών

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Πο.Σ Θεσσαλονίκης της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, με απόφαση του προσδιόρισε τις ημερομηνίες διεξαγωγής της Περιφερειακής Συνόδου των μελών (Γενική Συνέλευση) το οποίο θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη, την 13η Νοεμβρίου 2011, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 στην Εύξεινο Λέσχη Θεσσαλονίκης, με θέματα:

1) Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα του Συνεδρίου
2) Έκθεση πεπραγμένων από τον Πρόεδρο του Δ.Σ.
3) Συζήτηση επί της λογοδοσίας και Τοποθετήσεις - Προτάσεις συνέδρων.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Περιφερειακή Σύνοδος των Μελών θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα.

Διευκρινίζεται ότι στο Συνέδριο αυτό που δεν έχει ως θέμα αρχαιρεσίες, τα σωματεία - μέλη σύμφωνα με το άρθρο 16 του καταστατικού, συμμετέχουν μόνο δια των προέδρων τους ή των αναπληρωτών τους και με έναν εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο οριζόμενο από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου θα έχουν όσα μέλη τακτοποιηθούν οικονομικά μέχρι την έναρξη της Συνόδου.

Παρακαλούνται οι Σύνεδροι που θα τακτοποιήσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις του σωματείου τους την ημέρα του συνεδρίου να προσέλθουν στο χώρο του συνεδρίου τουλάχιστον μια ώρα πριν από την έναρξη των εργασιών.

Παρακαλούνται οι Πρόεδροι των σωματείων - μελών που θα λάβουν μέρος στο συνέδριο να προσκομίσουν απόφαση συγκρότησης του Διοικητικού Συμβουλίου τους σε σώμα και σε περίπτωση συμμετοχής άλλου μέλους αντί του προέδρου, απόφαση του Δ.Σ. με την οποία να ορίζεται αντιπρόσωπος για το Συγκεκριμένο Συνέδριο.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος
Επαμεινώντας Φαχαντίδης
Καθηγητής Ιατρικής

Η Γενική Γραμματέας
Γεωργία Κυριακίδου
Καθηγήτρια